Inlägg från: Nightrod |Visa alla inlägg
  • Nightrod

    Strippa på svensexa?

    Den dagen jag och tjejen slutar titta på andra snygga människor så är man nog fanns död inombords lite. Dessutom är det mer tjejen än jag som påpekar de där tuttarna eller röven på gymmet på andra tjejer.

    Jag tittar på söta flickor och snygga tjejer och det är självklart att tjejen kollar på andra med. Bara fråga man är ett par och älskar varandra kan man väl fortfarande uppskatta något fint.

    Nu skall jag inte ha en svensexa men skulle inte vilja ha en strippa på.den oavsett av två anledningar.

    Ett jag har jobbat mycket med sådana tjejer och inom entertainvärlden så det intresserar mig inte.

    Två en tjej som skall klä av sig inför mig skall man också ligga med ifall. Annars är det bara frustrerande och waste of time.

    Men för de som tycker det är fräckt och exotiskt är det egentligen inte värre än att se en halvnaken tjej på stranden. För de visar inte musen i vanliga fall på ett uppträdande bara dansar sexigt och visar upp sin kropp i ett par minimala trosor. Tsss ser ju nästan mer naket på krogen än så ;)


    Live free, ride free
  • Nightrod

    Strippor har i stort sett tre sorters jobb

    Svensexor

    Grabbfester

    Födelsedagar

    Jag kan inte förstå att tjejer är så svåra med att en kille tittar på porr eller att de ser det som otrohet om han onnanerar. Eller ibland råkar tänka på någon annan i en fantasi. Ofta är det att han måste förstå att jag inte anser det är ok, men hans tycke då? Farföräldrar måste den mest "pryda" vara den som skall ha rätt.


    Live free, ride free
  • Nightrod
    Louise1234 skrev 2015-05-28 19:08:12 följande:

    Jag har varit väldigt tydlig mot både min man och hans vänner att kommer det en strippa på svensexan så kommer jag antingen må helt fruktansvärt på vårt bröllop, eller så blir det inte något bröllop alls. Jag var också tydlig med varför.

    Som jag ser det hade jag definitivt sett det som otrohet om en kvinna satt grensle över min mans skrev, i bara string/helnäck och gned sig medan han bara sitter där och flinar. Att pengar utbyter hand gör inte handlingen mindre sexuell, det gör den bara till en sexuell tjänst. Går han till en prostituerad är han fan otrogen också.

    Jag är helt ärligt förvånad över hur många kvinnor som tycker att detta är okej! Skulle ni vara okej med att era män sitter passiva eller rentav gillande om en kvinna gjorde detta på dem gratis?? Skulle ni vara "lika säkra" i era monogama förhållanden då?

    Däremot tycker jag att det är själva lapdancen som är värst, ev. att frivilligt gå till strippklubb titt som tätt. Befinner han sig på någon annans svensexa och en strippa kommer in - och han håller lämpligt avstånd - skulle jag tycka det var jobbigt men jag skulle inte klassa det som otrohet. 


    Hur kan att en tjej eller kille dansar för ågon anses som en sexuell tjänst och de sitter inte och gnider sig i ågon knä.som.du beskriver det, isåfall är det sällsynt. Men så som du beskriver det så är väll massage också en sexuell tjänst? Eller ett läkarbesök när de undersöker penisar eller anus. Jag betalade ju ändå för att en kvinnlig läkare skulle sticka upp sitt finger i rektum på mig. Är jag sexköpare då?

    Dessutom säljer jag sex för jag har ju strippat på en bekants svensexa (gay par) Eller att jag både jobbat som gogo dansare och eldslukare i mindre påklädd. Räknas det som gruppprostitution eller gangbang då jag jobbade på klubb inför 2500 gäster (tingvalla rules). Så tänk dig jävligt noga för innan du kallar mig eller min tjej för prostituerade som säljer sexuella tjänster bara för att du är tråkig och tillknäppt som en 40 årig oskuld.
    Live free, ride free
  • Nightrod

    Fast en gogo dansare man som kvinna har juminimala kläder på sig och de tar ofta upp tjejer och kilalr på scenen som får dansa med dem och DÄR är det fan både juckande och tallande i en helt annan utsträckning än vad stripporna gör.

    men du som verkar vara en expert på strippområdet och inte har jobbat med det får gärna berätta för mig och mina kollegor som har jobbat med det hur allt går till i och med att vi är så okunniga på området och du verkar veta allt om det.

    Och du skrev i ditt inlägg att det räknas som en sexuell tjänst vilket är prostitution så med andra ord kallar du mig, min fru och vissa av våra vänner för prostituerade då vi gjort dessa saker då anser jag mycket väl att jag kan kalla dig den i jämförelse snälla kommentare, tillknäppt 40 årig oskuld


    Live free, ride free
  • Nightrod

     


    Jag tror de flesta killar runkar eller smygrunkar hur bra förhållande de än har. Varför skall man inte göra det? Tror inte jag känner en enda kille som inte drar i den någon gång ibland när de känner sig sugna och tillfälle inte ges.
    Fattar inte heller varför killar så ofta ljuger om detta, för det gör de något så in i helvete, som om det vore fult att runka, majoriteten av alla man frågar säger till tjejen att de inte gör det fastän de gör det. Fast  jag förstår det i och för sig för det är otroligt mycket tjejer där ute som ser det som otrohet och ställer till ett jävla liv om de får reda på att man gör det, så man håller det nog för sig själv pga det mycket.

    De tre vanligaste strippförekomsterna är:
    Födelsedagsfest
    Svensexa
    Grabbfest


     


    Live free, ride free
Svar på tråden Strippa på svensexa?