Inlägg från: Ms T |Visa alla inlägg
 • Ms T

  Strippa på svensexa?

  Jag tycker att det är ok. Jag skulle inte ha något emot om sambon hade strippa på svensexan. Jag är trygg i vårt förhållande o litar på min sambo efter 15 år tillsammans. Nej prostitution och att strippa är inte samma sak. Det är inte okej med prostitution för det är knappast vanligt att man träffar en prostituerad för att titta på henne och hänga runt. Det är störst risk att det förekommer sex med en prostituerad. Man får inte röra en strippa alls. Man kan inte förbjuda någon att titta. Jag har svårt att tro att du blundar så fort en snygg man passerar dig

 • Ms T

  Jag tycker inte att det spelar så stor roll. Min sambo har redan kollat på strippa för många år sen. Men det stämmer att kolla är inte fel.

 • Ms T

  Oavsett vad vi vet så kollar majoritet av män på porr i smyg o då som ni säger står kuken för många andra. Likadant när dom ser någon snygg kvinna gå förbi. Så länge dom inte är otrogna och har sex med andra så tycker jag inte att det är något

 • Ms T
  Nightrod skrev 2015-05-28 08:45:28 följande:

  Den dagen jag och tjejen slutar titta på andra snygga människor så är man nog fanns död inombords lite. Dessutom är det mer tjejen än jag som påpekar de där tuttarna eller röven på gymmet på andra tjejer.

  Jag tittar på söta flickor och snygga tjejer och det är självklart att tjejen kollar på andra med. Bara fråga man är ett par och älskar varandra kan man väl fortfarande uppskatta något fint.

  Nu skall jag inte ha en svensexa men skulle inte vilja ha en strippa på.den oavsett av två anledningar.

  Ett jag har jobbat mycket med sådana tjejer och inom entertainvärlden så det intresserar mig inte.

  Två en tjej som skall klä av sig inför mig skall man också ligga med ifall. Annars är det bara frustrerande och waste of time.

  Men för de som tycker det är fräckt och exotiskt är det egentligen inte värre än att se en halvnaken tjej på stranden. För de visar inte musen i vanliga fall på ett uppträdande bara dansar sexigt och visar upp sin kropp i ett par minimala trosor. Tsss ser ju nästan mer naket på krogen än så ;)


  Jag håller med dig
 • Ms T
  Pess skrev 2015-05-28 14:41:49 följande:

  Väldigt intressant att läsa hur andra ser på dessa frågor, när jag läser kommentarer likt den under, om hur "majoriteten av alla män" är och beter sig, så blir jag så extremt glad över hur min sambo är som person! :D

  Han har aldrig brytt sig om porr, testat när han var "ung" men det var inte hans grej, han skulle aldrig få för sig att ladda hem sådant, han har alltid varit av åsikten att tjejer på krogen är "äckliga", och har aldrig raggat på någon där, och knappt varit ut på festställen under sitt liv över huvud taget. Han kan nog räkna gångerna på en hand nästan. Och något som verkat låta helt omöjligt och världsfrånvänt enligt många, men han VILL inte titta på andra, det är inget jag tvingat på honom, utan både han och jag är "lagda så" att vi inte får ut något av det, det är totalt ointressant, och vi vill bara "ha" varandra, fysiskt och att se på på ett sexuellt sätt. Hur vi lever, tänker och känner påverkar ju såklart våra gränser för vad som är okej och inte, då en sak som kanske är "normal" för någon annan, blir långt ifrån det "normala" hos oss att det skulle bli ett problem, om ni förstår :) Både han och jag är rörande överens om att det hade förstört "det fina" vi har, om vi skulle börja bete oss så, enligt oss, äckligt. 

  Att vara förmögen att se och avgöra att det finns snygga människor runt omkring en är ju inte samma sak som att ha en strippa knät. Har man ändå så avslappnad syn på det tycker jag det är märkligt att själva doppandet är så förbjudet?! haha. Skulle min kille bli kåt till en strippa kan det likaväl vara en prostituerad som ser till att han får "göra klart" också. Som tur är vill han inte ha varken strippor eller horor ;)

  För mig känns förklaringen att man "litar på sin sambo, drf är det okej", väldigt sorglig. Jag litar också på min sambo, jag tror aldrig att han hade legat med någon annan, jag litar på honom så mycket att jag vet att han inte "ens" hade velat ha någon naken strippa gnidandes i hans knä. 

  Jag har många gånger av tjejkompisar fått förklarat att anledningen till detta "jag litar på honom så han får göra vad han vill bara han inte doppar.." egentligen grundar sig i att de inte alls litar på sin partner när det kommer till kritan. De är bara rädda att om de skulle försöka hindra honom så skulle han gå över gränsen och vara "otrogen", eller lämna dem, så de intalar sig att det är okej, för att de inte vill bli sårade. Säger inte att det är så i samtliga fall, men många känner sig tyvärr "tvingade" att acceptera ett beteende de känner är respektlöst bara för att det "killar måste få göra så".

  Jag förstår problemet, skulle heller aldrig vilja vara med någon som jag måste "förbjuda" från saker denne vill göra, eller begränsa den på andra sätt, hade känt mig som världens partypooper, så jag hade tur som fann min "tråkiga" sambo att dela mitt liv och kärlek med ;) Vi passar varandra perfekt ;)

  Ang. TS fråga är det såklart inte otrohet om båda parter tycker något är okej, men i detta fall tycker TS inte att det är det, då blir det, enligt mig, ett svek.

  Och nightrod, är det TS blivandes kompisars ansvar att se till att strippan har jobb? ;)

  Ursäkta att detta blev mycket om mig nu, men kände att vissa av kommentarerna var riktade mot det jag skev! :)


  Alla män kan lätt säga att dom inte är intresserad av porr. Men dom är ändå det
 • Ms T
  1cinalifetime skrev 2015-05-29 23:10:58 följande:

  Alla kvinnor gillar att titta på romantiska filmer. Eller inte!..........

  Generaliseringar är såååå tråkigt!


  Men i detta läge nästan alltid sant
 • Ms T
  Pess skrev 2015-06-01 00:34:59 följande:

  Jag tog upp frågan med min pojkvän och hans vänner när de var förbi på några glas vin i helgen, samtliga hade väldigt svårt att tro att en majoritet av männen skulle ha det som vana att sitta och smygkolla porr när man har flickvän/fru. De såg inte riktigt syftet med det någon av dem, och de ansåg att har man en fungerande relation och ett bra sexliv så ska det inte behövas då det behovet redan är tillfredsställt. De tog vidare upp scenariot om relationen skulle bli tillfälligt sämre av någon anledning, och samtliga instämde i att de skulle extremt mycket till innan de skulle vända sig till porr för att "fixa sitt", då de ju faktiskt bara vill ha den tjej de är med.

  Hans vänner är både upptagna och singlar, antingen så är alla 6 killar en sällsynt minoritet bland alla smygrunkare där ute, eller så har du bara hamnat med en taskig kille som intalar dig konstiga saker som inte alls stämmer in på majoriteten, för att rättfärdiga sitt porrtittande.

  Han kanske är osäker på om du skulle tycka hans beteende var okej om han inte skulle försäkra dig om att det är "vanligt"? :)

  Med det sagt menar jag såklart inte att porr i sig är fel på något sätt, alla är ju som sagt olika, och det är fritt fram att gilla det. Men jag tror nog, likt killarna, att det är mer sällsynt än vanligt att killar i (bra!) relationer smygrunkar.


  Jag har svårt att tro att dessa män har svarat ärligt. Vi har inga problem med vårat sexliv i alla fall. Vi har varit tillsammans i 15 år
Svar på tråden Strippa på svensexa?