Inlägg från: LillaGumman |Visa alla inlägg
  • LillaGumman

    Kär i en annan, en månad kvar till bröllop

    Censur skrev 2015-05-19 10:23:50 följande:

    Jag valde att berätta hur jag känner för honom igår. Att jag inte vill gifta mig, att jag har en förälskelse för någon annan. Han tog det bra faktiskt och vi hade en väldigt mysig kväll trots allt.

    Vi ska fortsätta ett tag till och se vart det leder, kärleken finns där trots allt. Direkt efter att jag berättat och vi ringt runt och sagt till alla att det inte blir något bröllop så släppte klumpen i magen och jag har faktiskt inte funderat någonting på det andra killen. Men nu har det bara gått en dag förstås.

    Tack för era svar, jag förstår hur du tänker Nightrod. Men otrogen på riktigt är något jag inte skulle kunna vara. Jag har varit helt och hållet ärlig mot honom och han har ändå valt att vilja fortsätta leva med mig. Det tycker inte jag gör mig till en hemsk människa.


    Det låter mer som att du panikade inför att gifta dig mer än vad du är "kär" i den andra killen. Se det som en influensa som kommer att gå över! och om inte får du väl handla efter det men din sambo förtjänar att bli behandlad med ärlighet :)
Svar på tråden Kär i en annan, en månad kvar till bröllop