• Äldre 19 May 08:18
    11889 visningar
    13 svar
    +3
    13
    11889

    Kär i en annan, en månad kvar till bröllop

    Gör slut och lämna honom.
    Han förtjänar en bättre tjej än dig helt klart.
    Fy fan för sådana människor som gör som du gör mot honom. Du kan lika gärna ligga runt med andra som att hela tiden gå och vilja vara med en annan.
    Eller, snarare, jag hade hellre sett att min fru hade snubblat på en mattkant och ramlat på någon annan penis, än att hon skulle gå och konstant vilja vara med någon annan än mig.


    Live free, ride free
  • Äldre 19 May 12:11
    #8
    Aniara4 skrev 2015-05-19 11:53:19 följande:

    Skönt att höra att du tagit tjuren vid hornen och ställt in bröllopet. Vad som händer sen kommer att visa sig.

    Jag måste bara få kommentera att så många verkar anse att det är en oförlåtlig dödssynd och definitiv dödsstöt mot ett förhållande att bli förälskad i någon annan. Newsflash: it happens. Ibland betyder det att man bör lämna den relation man har, ibland inte.

    I en lång relation kommer den första förälskelsen att hinna svalna flera gånger om. Och jag tror inte det finns en enda Den Rätte, utan massor av mer eller mindre attraktiva människor därute i världen. I ett läge där förälskelsen har falnat, livet kanske är lite vardagstrist, och det kanske rentav finns saker i ens relation som man inte är helt nöjd med, så kommer man att vara mer mottaglig för andra personers charm. En flyktig attraktion är väl relativt lätt att ignorera och låta fladdra förbi utan att gripa efter den, en rejäl förälskelse svårare men inte omöjlig.

    En annan aspekt är att obsessande över en annan person i vissa fall kan funka som ett undvikande, att man slipper fundera på andra jobbiga saker (kanske i den relation man har) genom att hela tiden hålla tankarna upptagna med något annat.

    För mig innebär inte äktenskapet att jag lovar att aldrig bli attraherad av eller förälskad i någon annan, utan att alltid sätta mitt äktenskap först. Får jag känslor för någon annan blir min första fråga om det är något fel i min relation jag borde ha tagit tag i. Känslorna blir en signal att vända mig MOT mitt äktenskap, inte bort från det. Kanske är mitt förhållande de facto något som inte är bra för mig (längre), och då bör jag antingen försöka jobba för att det ska bli bra, eller avsluta det på ett snyggt sätt helt oberoende av andra personer. Eller så är förhållandet något som faktiskt är bra och viktigt i mitt liv, och då får jag vackert avstå från den där andre som verkar så spännande. "Forsaking all others" har en mening för mig. Det innebär att jag vet att det finns andra spännande människor och potentiella relationer därute, som jag uttryckligen väljer att avstå från när jag gifter mig, för att istället satsa på att utveckla och fördjupa en enda unik relation.

    Vad som är rätt för just TS kan ingen annan svara på, men ni kan inte påstå att det alltid är en KATASTROF att få känslor för någon annan under ett långt förhållande.


    skulle du förlåtaotrohet med?
    För ett felsteg händer så lätt att man känner stark lust till någon annan

    KOnstigt att folk ser otrohet som ett så stort svek men att spendera heladagarna att tänka och längta efter någon annan ses helt ok så länge man är ärlig


    Live free, ride free
Svar på tråden Kär i en annan, en månad kvar till bröllop