• AMD
  Äldre 10 apr 10:53
  8795 visningar
  31 svar
  Inlägg från AMD Visa alla inlägg
  31
  8795

  Förlovningsring? Varför så olika?

  Hej! Jag har en liten undran. En stor del av min bekantskapskrets har börjat förlova sig utan några direkta planer på giftermål eller så. Det jag förundras över är ringarna som väljs. Det är alltid släta trista och matchande guldringar. Vad är det för fenomen? När jag drömmer om min förlovning (och visst, jag kanske är lite inspirerad av USA-konceptet här) tänker jag DIAMANTER. En stor (allt är ju relativt) diamantring att sätta på fingret. Men det kanske mer är relaterat till ett frieri, och att man blir förlovad på det sättet? Inte en gemensam planering av det hela?

  Fattar inte helt enkelt, hur det kan skilja så mycket mellan olika förlovningar? När jag hintar till min kille om det är jag mycket noga med att pusha för diamanter. För helt ärligt, om man inte får ett diamantsmycke när man förlovar sig, när får man det då?

  Insåg att jag låter extremt osympatisk i detta men det är inte fallet :) Det är en genuin nyfiken undran! Är det standard med släta guldringar? Är jag konstig som önskar mig en förlovning med en diamantring?

 • Svar på tråden Förlovningsring? Varför så olika?
 • AMD
  Äldre 10 apr 11:32
  #2

  Det är så, traditionellt alltså? Inte alls min stil, jag tycker det är tråkigt :) Men det måste ju finnas undantag i Sverige också? Är det verkligen SÅ ovanligt med diamantringar vid förlovning?

Svar på tråden Förlovningsring? Varför så olika?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.