• Chicita

    Ingen dans!

    Vi skrev in i festprogrammet att det inte var någon idé att bjuda upp bruden till dans eftersom jag inte dansar pga min trasiga fot. 


    Och så körde vi blandad musik från spotify. 50tal till nutid, 2-3 låtar av varje (började på 50-tal och gick "uppåt" och så om från början men med andra låtar) vi hade en loop som var 3 timmar lång eller något sånt.

    Vi hade dock temabröllop och det var musik och gycklare under middagen och så avslutade vi med eldshow, så "dansen" började inte förrän bortåt midnatt och 01:30 kom bussen och hämtade de flesta gästerna och dom andra fick vi mer eller mindre kicka ut då eftersom vi var tvungna att städa lokalen på natten då den var uthyrd till dagen efter.
    Så det blev ju inte så mycket dans direkt. Vi passade dock på att mingla lite då. Det slutade med att jag hamnade i en soffa och att gästerna kom och pratade med mig en stund och sen gick vidare så nästa kunde sätta sig... 

  • Chicita

    Jag gillar inte heller lekar ;) 
    Eller tja i alla fall inte om dom inte är frivilliga och det finns möjlighet att bara titta på om man vill.

    Men det går både att ha dans utan att dansa själva - eller att skippa dans och lekar och enbart ha bakgrundsmusik och mingel. 
    Eller att ha tävlingar, lekar och annat om man vet att många uppskattar sånt.Glad

Svar på tråden Ingen dans!