• Aniara4

    FÖRBJUDET MED REKLAM I FORUMET

    Jag tror slaget är förlorat. Vad sägs om att vi alla drar härifrån så kan spammarna sitta här och tipsa varandra om sina företag tills korna kommer hem?

  • Aniara4

    En morgon när vi vaknar är hela... förstasidan full med underkläder.

  • Aniara4

    Ja, här handlar det ju inte om någon som uttryckligen rekommenderar sitt eget företag, men jag är alldeles för cynisk för att tro på att någon drar upp hela 8 trådar (varav flera mer än 10 år gamla) och entusiastiskt rekommenderar ett företag enbart av ren och skär nöjdhet och vilja att hjälpa andra med ett riktigt bra tips.

    Antingen är det en ägare eller närstående till en ägare, eller så är det någon som får något slags belöning för att tipsa på sociala medier. Har jag fel lovar jag att äta upp min hatt.

  • Aniara4

    Jag ska göra ett litet experiment och se hur många som outar sig.

  • Aniara4

    Att det ska vara så svårt att läsa innantill för vissa...

  • Aniara4
    Chicita skrev 2015-05-13 12:33:12 följande:

    Oh ja...


    Jag anmälde den första, sen gick det ett tag och jag såg inget mer... så jag käkade lunch.


    Nu är ju forumet totalt sönderspammat igen. 


    Jag skickade ett pm och sa till, annars hade det nog hållit på fortfarande.
  • Aniara4

    Ibland ser jag framför mig en hemmafest där folk sitter och småpratar om olika saker, så plötsligt slås ytterdörren upp och där står någon och skriker "HAR NI FEST? KÖP MINA FESTHATTAR! HÄR! HATTAR! KOM OCH KÖP!"

    Eller kanske är det ett sammanträde. Eller begravningskaffe. Personen som slår upp dörren har ingen aning och bryr sig inte heller, och är helt ointresserad av att smyga in, mingla lite, känna av stämningen och ta reda på hur man beter sig i just det här sammanhanget. Eller om det ens är ok för värdfolket att sälja saker där.

  • Aniara4

    Och här har vi ett socialt snille som EFTER att tidigare reklaminlägg blivit borttagna (och personen rimligtvis har fått en tillsägelse om att inte göra reklam) kommer tillbaka några timmar senare och gör så här:



    Notera datum på föregående inlägg...

  • Aniara4

    Det är ganska deprimerande att titta igenom vilka datum trådarna på de första 2-3 sidorna är startade nu. Några kanske är uppdragna av allmänna hobbyarkeologer, men i de flesta fall gissar jag på oseriösa företagare.

  • Aniara4
    Nyfiken gul , nu fru skrev 2015-08-02 19:22:18 följande:

    suuuuuuuuuuuuuuuuuuck....

    hela förstasidan nerlusad....... suck igen...


    Ja, och jag anmälde igår förmiddag och ingenting har hänt. Men penisspammarna lär definitivt inte läsa (eller förstå) den här tråden!
  • Aniara4

    Jaha, då var det dags för nästa spammare att ockupera hela förstasidan med en liten arkeologisk utställning. Och nu får vi dras med dessa gamla musiktrådar (med sista inlägget förhoppningsvis borttaget snart) tills andra trådar puttar ner dem, vilket lär dröja med tanke på postningsfrekvensen här.

    Ja, jag är kvar, fortfarande. Jag är väl dum.

Svar på tråden FÖRBJUDET MED REKLAM I FORUMET