• Äldre 11 Mar 09:15
    10638 visningar
    21 svar
    +3
    21
    10638

    Vad ska brudgummen ha på sig på bröllopet?

    Kul att du har återupptäckt kostymen! Min make var tidigt inställd på att det var tredelad kostym han ville ha till bröllopet, och även vilken stil den skulle vara i, men när vi började leta kändes det som utbudet var ganska begränsad och det var också svårt att hitta bra inspirationsbilder. Han ville ha en brun kostym i något tyg med lite struktur, lite engelsk lantlig känsla, så lösningen blev att sy upp en kostym hos skräddare. 


  • Äldre 11 Mar 16:06
    #6
    +1

    Tack Pyttan! Kul att du gillar den :)
    Ja vi var ute efter en ganska mustig känsla så det är ju kanske inte riktigt färgerna för sommaren. Vi märkte dock att brun kostym passade väldigt bra till ljusblått när vi var ute och testade skjortor så det kanske kan vara ett tips för en mer somrig look.

  • Äldre 16 Mar 08:16
    #15
    +1
    anna1978 skrev 2015-03-13 19:38:09 följande:
    Jag gillar verkligen färgen på kostymen framförallt tillsammans med färgerna på slipsen, näsduken, skjortan och corsagen (blomman).
     
    Kul att du gillar det!! Känns som vi lyckades åstadkomma vår vision. :)
    Men när vi började prata i dessa banor och började leta inspirationsbilder så blev vi väldigt tveksamma eftersom vi hade svårt att hitta bilder med liknande kombinationer och tänkte att vi kanske var helt ute och cyklade. Och även i butik försökte de styra oss mot en mer klassisk look med ljus skjorta, glad att vi stod emot!
Svar på tråden Vad ska brudgummen ha på sig på bröllopet?