• Tis 10 mar 2015 16:38
  8083 visningar
  21 svar
  Inlägg från anna1978 Visa alla inlägg
  21
  8083
  Företagsinlägg av
  By Eneroth

  Vad ska brudgummen ha på sig på bröllopet?

  Efter att ha skapat kläder för män som ska gifta sig i snart tio år har jag fått mycket input, beröm, tankar och idéer från mina kunder. Nu efter några år utan att själv ha drivit butik då vi get fokus åt själva skapandet och designen så undrar jag lite hur ni blivande brudgummar och brudar tänker kring ert brudgummens kläder på den stora dagen?

  Helt enkelt: Vad ska han ha på sig och varför?

  Jag diskuterar gärna och kommer med tips på klädval, färger, märken med passformen/modellen ni kanske letar efter etc.

  När jag startade vårt märke så var kostym t.ex. ett big no no i min värld för en brudgum. Men efter tio år så har mycket ändrats och även jag har hittat charmen i kostymen även vid bröllop om man väljer rätt kostym.

  Främst handlar det om vad man känner sig bekväm i. Alla passar inte i det mest extravaganta och då kommer det även att synas.

  Som sagt vad känner ni inför ert klädval? Och ni som redan valt vad ni ska ha, vad blev det och hur kom fram till just dom kläderna?

     


  /Martin By Eneroth
Svar på tråden Vad ska brudgummen ha på sig på bröllopet?
 • Fre 13 mar 2015 19:31
  #13
  Pytttan skrev 2015-03-12 12:07:50 följande:

  Zalando, men denna finns knappt kvar i någon gångbar storlek.


  Snygg kostym helt klart!
  Tittade lite snabbt på Zalando. Där fanns den i alla storlekar förutom 48 och 94.
  Det verkar vara föra årets kollektion då den inte verkar finns kvar på Selected homme's egen webstore. Kan då vara lite svår att få tag på och in den prisklassen tror jag att är det svårt att hitta något likvärdigt.
  Martin
 • Fre 13 mar 2015 19:38
  #14
  VinterBrud2015 skrev 2015-03-11 09:15:08 följande:

  Kul att du har återupptäckt kostymen! Min make var tidigt inställd på att det var tredelad kostym han ville ha till bröllopet, och även vilken stil den skulle vara i, men när vi började leta kändes det som utbudet var ganska begränsad och det var också svårt att hitta bra inspirationsbilder. Han ville ha en brun kostym i något tyg med lite struktur, lite engelsk lantlig känsla, så lösningen blev att sy upp en kostym hos skräddare. 


   


  Jag gillar verkligen färgen på kostymen framförallt tillsammans med färgerna på slipsen, näsduken, skjortan och corsagen (blomman).
   
Svar på tråden Vad ska brudgummen ha på sig på bröllopet?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...