• Nightrod

    Bröllopsformen 1.0


    Missade styrketräningen på eftermiddagen igår, var trött i kroppen, men framför allt skruvade jag badrumsspegel med ljus i. Men lite besviken på mig själv är jag. Får hoppas att jag lyckas köra mina tre pass idag om jag kan smita iväg på lunchen och köra 45min box


    Live free, ride free
  • Nightrod
    crs skrev 2015-03-20 10:06:18 följande:

    Jag har tränat idag! Inget särkilt med det så, men jag fick för mig att avsluta passet med att springa lite på löpband, bara för att jag gett mig fan på att bli bättre på att springa. Och jag hatade det inte! Det var fantastiskt mycket skönare än att springa utomhus ju! Kanske kan jag bli bra på att springa nu då, när jag hittat en form jag står ut med. Så skönt med jämn hastighet, jämnt underlag, jämn lutning. Det var toppen. Tills det blev svinjobbigt då, men ändå! Det kändes som att jag med dagens pass fick tillbaka träningsglädjen lite. :) Yay! 



    Duktigt CRS då kanske du har hittat ditt kall angående löpning
    Personligen har jag väl inget positivt att säga om denna vecka när det gäller träningen direkt, tyvärr
    Jag har satt upp som mål att ligga på 10-15 pass per vecka men just nu har jag ett pass kvar till nedersta nivån vilket jag inte vill ligga på egentligen då jag behöver variationen bland passen.
    Men min ursäkt är ändå att vi haft stambyte i åtta veckor och denna veckan är den sista så jag har vart tvungen att fixa och trixa med våra saker till badrummet för att allt skall bli klart/rätt (inte läcka) så vi idag kan för första gången gå på toa i vårt hem igen sedan åtta veckor. Städa och röjde någon timma igår, så det räknas som ett halvt pass va?


    Live free, ride free
  • Nightrod

    sjuk i helgen så ville inte ens äta på min ätqardag
    Sjuk i måndags, sjuk igår så träningen bklev det inget av
    Men igår fick jag i alla fall tillbaka matlusten och firade med en pizza...
    ha ha ha

    Nåja tränade i morse i alla fall...
    Men skall ta det lugnt och hoppa lunchpasset idag, för pulsen var bra mycket högre i morse än i vanliga fall så är uppenbarligen inte hundra frisk ännu, får ta ett styrkepass ikväll..


    Live free, ride free
  • Nightrod
    crs skrev 2015-03-25 08:43:34 följande:

    Jag verkar ha tappat träningen... Så lite som jag tränat nu under våren har jag inte gjort på flera år. Jag brukar vara jättduktig på det, inte alls tycka att det är jobbigt eller drygt, utan tvärtom. Senaste månaden har jag mest varit opepp på träning, trots att jag egentligen gillar det. Sprang två gånger förra veckan, och gymmade en... En! Herregud, jag som annars är på gymmet så ofta jag har tid. Istället låg jag mest hemma på soffan. Yay. Och i måndags övertalade jag sambon att äta godis til middag. Det går bra för oss (okej mig, han tränar som vanligt, inga problem där inte).



    Ha ha ha låter som mig igår, fast med pizza,,
    Vet hur det är, förr älskade jag gymmet hade panikångest om jag inte var där varje dag, nu får jag slita mitt själv i håret för att komma dit. Inte alls hittat glädjen att träna som jag hade förr.
    Fan va gammal jag är
    Live free, ride free
  • Nightrod
    Sthlm2015 skrev 2015-03-31 09:34:34 följande:

    Jag har tränat och tränat i flera veckor, gått ner i midjemått och upp i storleksmått. Lite för mycket armhävningar? Haha. Och vikten går bara upp, jag äter mer än vanligt på grund av mina intensiva pass. Funderar på att skippa lunchen o äta en bar istället. GAH!


    Min träning uteblev nästan helt förra veckan då jag var lika pigg och kry som en skalbagge någon precis trampat på. Så det blev fyra pass, bläää.

    Denna vecka är jag dock lite piggare så skall komma igång igen, personligen väger jag mig inte alls, känner på kläder och ser på mig själv om jag är lite mindre fet än förra veckan, kan tänka mig väga mig när det börjar röra sig om få kilon, men dit är det lååångt kvar..

    Sålänge midjan minskar så är det väl possetivt, sedan kan man trycka in mycket vättska i musklerna när man börjar träna, endel går ner i början endel går upp, beroende på hur olika kroppar funkar.


    Live free, ride free
  • Nightrod
    Sthlm2015 skrev 2015-04-01 10:23:39 följande:

    Förra veckan när jag provade min bröllopsklänning hos skräddaren, hade jag extremt stela armar, kände mig som hulken haha.

    Vikten bryr jag mig egentligen inte om, men lite konfunderande är det ju allt. Jag är ju smått överviktig enligt BMI, vilket man inte ser på mig med blotta ögat. Men whatevs, bara man mår bra och känner sig/vet att man är i form och gör sitt bästa, då ska allt fixa sig :) Men funderar lite smått på att köra någon detox, något ni också har funderat på?


    Detox är ju bara bluff för försäljning.
    http://www.metro.se/nyheter/nej-du-kan-inte-detoxa-din-kropp/EVHnlj!SRkgtcucanOas/
    Live free, ride free
  • Nightrod

    måste också skärpa mig medmitt intag, men snarare det att jag äter och dricker för lite. Borde nog börja skopa i mig mer protein, men är så trött på proteindrinkar och kvarg? Men men vill man vara fin.. Får börja titta på det mer efter påsken, borde äta mer fett med så linfröolja är väl också dags att trycka i sig?..


     


    Ja ja Glad FET påsk i alla fall, för jag skall då fan äta mig fyrkantig på påskmat


    Live free, ride free
  • Nightrod

    Igår kom jag på det bästa och snabbaste sättet att slippa vara blek och fet sommaren 2015, så jag gick och solade en stund

    Givetvis åt man under påsken, men jag tycker ändå det inte gick till överdrift varken med god mat elelr godis, lite nöjd att man inte tryckte i sig som man brukar, och denna vecka har jag faktiskt lyckas ta mig till gymmet varje dag som sig bör


    Live free, ride free
  • Nightrod
    crs skrev 2015-04-08 12:35:19 följande:

    Jag är så jävla duktig denna veckan! För det första var jag med sambon på gymmet två gånger under påsken, styrketräning och löpning. Och denna veckan har jag redan hunnit vara där tre gånger. Två gånger har jag då styrketränat, och tre gånger sprungit. SÅ nöjd med att jag börjar bli kompis med löpning. Alltid avskytt det, men på löpband är det helt okej ändå. Imorse körde jag knäböj, axelpress, chins och en kvart löpning. Sprungit sådär 9 km denna veckan, sjukt nöjd mtp hur jag inte ens brukar vilja springa alls. Har gått relativt fort med, snittar sådär 10 km/h. Bra för att vara jag!


    tummen upp för dig
    gött att börja hitta att man tycker det är kul igen. Hoppas jag snart är där med

    Jag har precis vart och kört 45min kettlebells på lunchen och tränade i morse med, kör alltid 50min varje morgon på crosstrainern (vardagar). Sedan ikväll är det rygg och biceps på gymmet
    Live free, ride free
  • Nightrod
    crs skrev 2015-04-09 17:31:03 följande:

    Men det gick ju jävligt bra... Vad jag skulle säga var tack! Och ja, Nightrod, det är toppen! Men du är ju asduktig som kör på även när du inte tycker det är så skoj!
     



    Det är ett nödvändigt ont kan man säga..
    Vill man va fin får man lida pin..
    osv

    Men så är det, har sjukt svårt att gå ner i vikt, jävligt lätt för bli stor och stark men att få ner fettprocenten är som förgjort. Jag bollar med de tunga vikterna på någon månad medans andra får slita för att ens lyfta hälften, men de är ju hårda i kroppen trotts att de äter pizza medans jag är lönnfet och lever på äpplen. ha ha life sux

    Sedan är det jobbigt att en gång varit i sjuuuuukt bra form, blivit sjuk och tappat det och sedan jobba sig tillbaka, för man förväntar sig hela tiden att spegelbilden skall va den där rippade man såg förr....

    knappt fyra månader kvar nu... dammit..
    Live free, ride free
Svar på tråden Bröllopsformen 1.0