• Jennyc

    Bröllopsformen 1.0

    Åhh vad roligt. Den här tråden hade jag missat helt. 

    Hur går det för er? 


    Vi drog ju iväg på en drömresa och var borta hela januari. Trots att vi var väldigt aktiva under resan så gick jag upp i vikt. Men är det någon gång jag inte bryr mig det mista om vad jag äter så är det under resor och semester. Då ska man njuta utav livet. 


    Så väl hemma var det bara att ta tjuren vid hornen. Nu ca 3-4 månader senare har jag gått ner alla semesterkilon plus lite till, tjoo!!


    Jag kombinerar klasser med egen utomhusträning. Jag springer och powerwalkar. Samt att jag givetvis undviker sånt jag vet är dåligt för kroppen. Men jag unnar mig fortfarande. Jag har svårt för förbud och måsten. Jag vill ju givetvis hålla mig fit även efter bröllopet och vill med det ha ett upplägg som fungerar. 


    Idag är det Tabata på schemat och när jag ändå är där kommer jag lägga till 12 PT pass. Något jag kommer börja med from Juni. Ett pass i veckan med PT (plus min vanliga träning) och jag borde vara i mitt livs bästa form till bröllopet den 12:e September.


     

  • Jennyc
    Nightrod skrev 2015-05-22 08:18:18 följande:

    Duktigt värre

    Jorå här går det neråt.
    Provade ett par jeans jag inte haft på fyra år som jag nu kommer i igen så det är ju possetivt som fan, så hoppet lever, har ca tio veckorts träning kvar så jag tror nog jag kan lyckas klämma ner mig lite till innan dess.

    Tränade inte igårkväll då jag var och fixade håret inför dagen D. Så åt en wraps på eftermiddagen och nudlar till kvällen, inte enligt schemat men vart akuthungrig
    Gud vad roligt. Det känns ju alltid toppen när man kommer i de där smal-jeansen :D

    Jag tränade inte heller igår. Jag har dock ingen ursäkt mer än att jag var fruktansvärt lat, haha.  Så PT passen lägger jag till på måndag. Och jag ska ju faktiskt springa The Color Run i Tantolunden (Sthlm) i morgon. Så jag intalar mig att det var ganska ok att hoppa träningen igår och att jag istället myste med sambon framför tvn ;)

    När är er stora dag Nightrod?
  • Jennyc
    Nightrod skrev 2015-05-22 11:17:02 följande:
    nja smal jeans vette fan, men MindreTjockJeans går an att kalla dem

    Vi gifter oss 6 augusti , dvs 11 veckor precis igår kvar
    Hahaha Tungan ute 
    Allt som är mindre är bra. Och jag tycker gott att du kan kalla dem för Smaljeans. Det är ett rörligt begrepp Flört

    Men vad har ni för tips på gott och nyttigt att knapra på i soffan istället för t,ex godis? Eller andra tips på bra mat. Jag tycker kosten är svårast.
  • Jennyc

    Nu känner jag mig nöjd. Sprang The color Run i Sthlm i lördags, jobbade i söndags och igår körde jag tre pass. Jumping advanced, mage rygg och Box mix. Klappar mig själv lite på axeln. Det behövde jag efter att ha fuskat en del med kosten i helgen. Efter color run åt jag en big Mac och i söndags nallade jag av kakorna på jobbet och ur sambons godispåse ;) Men nu tycker ju jag att det är helt ok att unna sig av allt det goda i livet och ser det inte som något negativt. Så frågar ni mig är det helt ok att fuska, så länge man gör det med måtta och inte glömmer bort att röra på sig ;)

    Signat för 12 PT-pass. På fredag börjar vi med tester och inmätning/vägning. Sedan kör vi ett pass/vecka fram till bröllopet.

    Högsta växeln!!!

  • Jennyc

    Jag kämpar vidare. Med med lite bakslag... Vi njöt av god mat i helgen och det slank ner två glas rosè på Grönalund och en mjukglass.... Shit happens.


    Så nu är det fokus som gäller. Idag var det dags för den här veckans PT-pass. Han var tuff idag och det kommer kännas i helgen. Tur att jag jobbar hela midsommar, dvs inga risker för onödigt ätande ;) 


    Såhär såg det ut tidigare idag. Lite motivation


  • Jennyc
    Nightrod skrev 2015-06-18 21:17:06 följande:
    Duktigt som fan med andra ord, kör hårt

    Jag körde ett pass Bodypump idag, har vart slö hela veckan och kände mig trött i kroppen idag så det var tungt, riktigt tungt. Man vet att man svettas när det inte rinner eller droppar från kroppen utan liksom skjuter ut ur huden som en jävla blommspruta... japp jag fick torka golvet sedan,, tur man var förberedd på det med en handduk

    Mvh
    En svettig pöl

    Hahaha, låter som ett klockrent pass bodypump!!! Skrattande

    Jag svettas alltid, massor. Kännas alltid lika ofräscht, men samtidigt känns det skönt att en massa skit lämnar kroppen Flört

    Jag har också varit lite "lat" med träningen sista veckan. Kanske var därför PT-passet var extra kämpigt. Men man kan inte vara på topp jämt Drömmer


    Bra jobbar Nightrod!!!!! 

  • Jennyc

    Åhh vad jag tycker att det är roligt med bilder!!
    Jag blir alltid lite mer motiverad och peppad. 

    Här blev det en veckas oplanerad vila. Man kan inte vara på topp jämt. Och hur fräsch man än vill vara på sin bröllopsdag så ska man ju hinna med att leva och njuta utav den här tiden också. 
    Men nästa vecka kör jag igång igen med både PT-pass och klasser. Inga ursäkter!!!

  • Jennyc

    Dåligt med bilder från min pass för tillfället. Men det kommer Flört

    Efter förra veckans oplanerade vila så kickade jag igång gårdagen med ett pass tillsammans med min coach och PT. 
    Passet känns idag i både mage, rumpa och lår. Armarna känns stela men än utan värk. 

    Gårdagen avrundade jag sedan med 60 min jumping fitness på eftermiddagen. 
    Tips: Vill ni prova på en träning som är superrolig men också väldigt skonsam för kroppen. Leta er ut till Sigtuna och "min" lilla anläggning, Clarity in life, och prova på Jumping fitness. Jag brukar jämföra det lite som aerobic på specialanpassade studsmattor. 
    SUPER kul träning!!! 
    www.clarityinlife.se/
    www.clarityinlife.se/jumpingreg-fitness.html


    Idag blir det 30 min mage & rygg, sedan tänkte jag hoppa upp på crosstrainern och köra något utav de förprogrammerade programmen. 30 30 eller MMA är favoriterna. I ca 20 min. 
    Kör ni på crosstrainer glöm inte att ta er den extra tiden att knappa in vikt, ålder osv för bästa träning och resultat. 


     

  • Jennyc
    madmoxxi1177 skrev 2015-07-07 16:39:34 följande:

    ASSÅ DET ENDA JAG TÄNKER PÅ ÄR DETTA:

    jag skrattar så jag gråter! det ser helt hysteriskt ut, men jag kan tänka mig att med en sån ledare och sånt ös så är det FANTASTISKT kul att delta.
    *torkar asgarvstårarna*


    Jag ÄLSKAR det där klippet!!
    Vilket ös, vilken stämning. Det var det där klippet som fick mig att vilja testa. Förstå min lycka när det visade sig att det fanns i just Sigtuna av alla ställen (Vi bor strax utanför) 
    Nu tränar jag Jumping fitness några ggr/vecka och det blir bara roligare och roligare Skrattande

    Jumping har inte riktigt slagit igenom i Sverige än (det är jätte stort i många andra delar av europa) och finns bara på några få platser/anläggningar. 


    Men om någon är sugen att testa, säg till så planerar vi in en dag. Jag får ta med mig personer på "prova på-pass" kostnadsfritt Glad 

  • Jennyc

    Kanske ska tillägga att när jag skrev "min" anläggning, menade jag den anläggning jag tränar på. Jag äger den alltså inte. Samt att jag absolut inte får några pengar för att tipsa om träningsformen. 
    Läste nyss en arg tråd gällande reklam och spam... Så passar på att förklara mig Flört


    Det är bara grymt rolig, och skonsamt, träning för de som ex har problem med knän och rygg. Samt att ALLA kan gå på passen då man väljer själv hur tufft det ska vara. På vissa utav passen jag går på är majoriteten pensionärer, en utav dem är över 90 år gammal. 
    Jag på mina 69kg förbränner ca 500-600kcal på ett pass, samt att man samlar på sig runt 5000 steg. Dvs hälften av det rekommenderat antal steg man ska ta per dag (10 000)

    Jag hoppas bara att träningsformen ska sprida sig lite mer över Sverige. Så jag som hängiven jumpare ska kunna träna på fler anläggningar. 
    Samt att det är ett väldigt bra tips för er som kanske har lite problem med kroppen och inte har möjlighet att träna på hårda golvytor. 

    Det är en träningsform som många inte vet om existerar. Och jag tipsar gärna om bra träningsformer då jag är lite utav ett träningsfreak Glad

  • Jennyc
    Nightrod skrev 2015-07-07 17:12:24 följande:

    Men det ser jävligt roligt ut att göra.

    Men jag hade nog skrattat samtidigt så jag hade magknip i flera dagar efteråt


    Hahaha, det är ju super, då tränar du magen maximalt om du dessutom skrattar dig igenom passet Flört 
  • Jennyc

    Här gick det tydligen helt åt skogen. 


    Både jag och min PT har reagerat på att jag får höga pulspikar under passen och nu ligger jag i utredning hos läkaren. Dvs inga pulshöjande pass tills vi kan utesluta eventuella fel på hjärtat. 

    Igår kollade jag blodtryck, lämnade ett helt gäng blodprover (5 olika behållare skulle de "fylla") samt vilande EKG. 
    Nu väntar vi på svar och efter det blir det förmodligen ett 24h´s EKG och en remiss till Danderyd. 

    Kan tillägga att jag inte känner mig sjuk eller på något vis dålig under träningspassen. Men man blir lite nojig ändå. 

    Så nu sitter jag här med ömma, sönderstuckna, armveck och försöker komma på ett passande upplägg för de sista veckorna innan bröllopet. Jag föredrar ju de passen som just är pulshöjande. Yoga och Pilates är inte alls något som faller mig i smaken. 

    Tips? 

  • Jennyc
    Nightrod skrev 2015-07-17 08:23:22 följande:

    Styrka i 60 min sedan rask promenad i minst 45 min då förbränner man som fan utan att pulsen sticker ivg

    Styrka tycker jag är skittråkigt. Men det är bara att köra. Vem vet it maybe grows on me Obestämd Glad

    Jag tycker att din tjej är grym!! Förstår att hon inspirerar Skrattande

    Min sambo är naturligt smal. Och när jag säger smal så menar jag verkligen s.m.a.l. Något som får mig som är normal att känna mig som en koloss. Han kan äta allt utan minsta spår. Medans jag går upp 3 kg bara genom att titta på godispåsen Obestämd Alla är vi olika, och tur är väl ändå det Flört


    Jag är också glad över att jag har en så pass bra PT att prata med och som också är uppmärksam på att min kropp mår bra. Jag har ett bra stöd. Synd att det är så pass dyrt, alla borde ha en bra PT som står bakom dem Glad

  • Jennyc

    Min träning hamnat lite på sidan. Möten och annat inför bröllopet som norpar av den lediga tiden. Tur att mina tärnor slängde in ett välbehövligt pass på möhippan i lördags. 
    Jag fick dock agera instruktör, men det gick ju bra det med, typ Drömmer


Svar på tråden Bröllopsformen 1.0