• Bridezilla92

    Bröllopsformen 1.0

    Precis läst igenom hela tråden här på jobbet och känner mig sjukt peppad! jag ska inte gifta mig förrän 2017 men behöver ändå peppas för att komma igång med träningen nu efter semestern. Var på Kreta i EN VECKA och gick upp 1,5 kilo, BLÄ säger jag bara. 

    Men nu blir det nya tag, har köpt hem så det finns massor av nyttigheter i kylen, brukar köra på det relativt simpla att dra ner på kolhydrater. Äter havregrynsgröt till frukost ibland och lite knäckebröd och så men till maten äter jag helt enkelt grönsaker istället för ris och pasta, vissa gånger äter jag bara fullkornspasta eller bönpasta istället men oftast tar jag strimlad isbergssallad som ersättning, funkar fint!

    Ang träning har jag lite panik då jag ska springa midnattsloppet nästa helg och inte har löptränat på 4 veckor x) det ska bli spännande.... ska springa med GRC på tisdag och får panikträna hela veckan för att orka milen.... GAH känner verkligen pressen!

    Jag vill gå ner 5 kilo och har... ja, 2 år på mig, men vill bygga upp ganska mycket muskulatur på ben och rumpa, det tar ju sin lilla tid. Jag har som alla andra drömmen om att vara i mitt livs form när det är dags för dagen D :))

Svar på tråden Bröllopsformen 1.0