• Sthlm2015

    Bröllopsformen 1.0

    Jag kör intensiva pass, mellan 4-5 gånger i veckan med PT (cirkelövningar och lite annat), tänker fortsätta på detta sätt fram till och med april och sen ska jag börja löpträna. Jag tänker i juni börja äta VLCD alternativt LCD i tre veckor, och gå ner lite muskler och fett, för att sedan i juli återuppta träningen och äta som vanligt.

  • Sthlm2015

    Jag har tränat och tränat i flera veckor, gått ner i midjemått och upp i storleksmått. Lite för mycket armhävningar? Haha. Och vikten går bara upp, jag äter mer än vanligt på grund av mina intensiva pass. Funderar på att skippa lunchen o äta en bar istället. GAH!

  • Sthlm2015

    Förra veckan när jag provade min bröllopsklänning hos skräddaren, hade jag extremt stela armar, kände mig som hulken haha.

    Vikten bryr jag mig egentligen inte om, men lite konfunderande är det ju allt. Jag är ju smått överviktig enligt BMI, vilket man inte ser på mig med blotta ögat. Men whatevs, bara man mår bra och känner sig/vet att man är i form och gör sitt bästa, då ska allt fixa sig :) Men funderar lite smått på att köra någon detox, något ni också har funderat på?

  • Sthlm2015

    Ja kollade upp lit er detoxprodukter, hudamej säger jag bara. Vill jag fokusera på viktnedgång ska jag köra Nutrilett och vattenintag, det fungerade på mig tidigare. Anyways, blir ingen träning idag men ska föraöka köra lite pass ute på landet nu under påsken.

  • Sthlm2015

    Har tränat ganska lite jämfört med förra månaden, men vet ni vad!? Jag har gått ner 6 cm i midjemått, var hos familjevännen som syr upp min klänning och hon blev chockad när det var för mycket tyg runt midjan. Jag hade inte insett att jag har gått ner så mycket, var inte planerat direkt. Sen fick vi ta fram måttbandet och bekräfta måttet, och förvånad blev jag. Nu får jag varken gå upp eller ner i midjemått, blir jobbigt att behöva tänka på det fram till och med september. 

  • Sthlm2015

    Åh, jag har inte tränat sedan slutet på maj, vilket får mig att fundera på om jag ens kommer in i min bröllopsklänning. Ska ta tag i matintaget och börja träna igen när min semester börjar, vågar inte ens ta fram måttbandet och mäta midjan. Måste dock göra det så att jag inte får världens chock sedan, i värsta fall får jag köra pulverdieten...blä

  • Sthlm2015
    SpaceHorse skrev 2015-07-08 11:51:15 följande:

    Vad kan man byta ut chips mot för nyttigare alternativ? Försöker hålla mig borta från gluten också. 


    Grönkålschips som du själv gör i ugnen? Googla på det för vägledning...
    madmoxxi1177 skrev 2015-07-08 10:31:39 följande:
    Klart du gör! Kötta på nu in i det sista! Du behöver inte andas i klänningen :p haha!
    Nej men om du bara vill gå ner så kan du, hälften är vunnet när du gett dig fan på ngt :)
    Mjo visst är det så. Det roliga är att jag faktiskt inte vet om jag har gått upp i midjemått eller inte, för jag har inte min klänning hos mig utan hos skräddaren...Men det är bara att kämpa så fixar allting sig. Och jo, andas måste jag ju göra, annars dör jag :p

  • Sthlm2015
    Nightrod skrev 2015-07-09 08:36:15 följande:
    Nu vet jag inte när din semester börjar, men skit i det och börja köra NU istället. Pulverdiet suger, har tröttnat som fan på proteinpulver.

    Min semester börjar imorgon, så på lördag blir första löppasset av! Och sen blir det massor med magövningar. Jag tycker att det är ganska kul att jag nu enbart fokuserar på midjan och inte på vikten som jag gjorde förut, what's next? :p
Svar på tråden Bröllopsformen 1.0