• stresso

    Bröllopsformen 1.0

    jag har varit så sjukt jäkla duktig och har 5 kg kvar till en helt OK målvikt. sen bytte jag preventivmedel och gick upp 1 kg direkt. det där kilot har suttit som berget i tre veckor nu, fast jag gör allt rätt - till och med "mer" rätt än jag gjorde tidigare. jag tackade tom. nej till vinpaketet på vår största konferens på 10 år (och jag ÄLSKAR vin) och gick upp tidigt morgonen efter för att testa hotellets gym. belönas med att däckas av influensan dagen efter Gråter
    andra tappar visst sin matlust när de är sjuka, inte jag! vitt bröd med abnorma mängder smör Skäms

    väntar ut det sista, sen måste jag börja igen, mindre än 5 månader kvar till bröllopet, och bara 2½ månad till göteborgsvarvet Förvånad

  • stresso

    vi (jag) hade tänkt spara oss till nu i helgen när vi reser bort lite kort, men sen blev den där flaskan vin alldeles för svår att motstå, så den sulade vi i oss. men faktiskt... det var så gott att det var det faktiskt värt!
    sedan jag slutade dricka alkohol, eller snarare väljer mina tillfällen med omsorg, märker jag hur mycket allt "roligt" på jobbet centreras kring alkohol och hur mycket vi slentriandrack som fredagsmys. Och så njuter jag mycket mer av de glas jag faktiskt dricker - nyttigt experiment för min del.

    skulle boka spinningpass, men mitt gymkort har gått ut! och bara därför snoozade jag mig igenom morgonens tilltänkta pass.... löpning imorgon istället!!!

  • stresso

    efter en fantastisk ledig långhelg har jag gått upp 1½ kg Gråter
    tog en lunchlöpning, för jag VET att jag inte får det gjort om jag kommer hem emellan. 3 månader till klänningen ska tas in hos skräddaren, men det är sega 5 kg (eller 6½ nu då) kvar.

    dags att peppa till igen!! och igen och igen!! Tungan ute

  • stresso

    allt detta påskgodis.... fortsätter gå upp i vikt och nu börjar jag bli stressad, göteborgsvarvet om mindre än 2 månader, klänningen ska tas in strax därefter och jag måste jobba 60-timmarsveckor för att hålla min %¤(&¤ chef nöjd.
    Stackars mig, wuä wuä. Råkost och långpass hela helgen nu!

  • stresso
    crs skrev 2015-04-08 12:35:19 följande:

    Jag är så jävla duktig denna veckan! För det första var jag med sambon på gymmet två gånger under påsken, styrketräning och löpning. Och denna veckan har jag redan hunnit vara där tre gånger. Två gånger har jag då styrketränat, och tre gånger sprungit. SÅ nöjd med att jag börjar bli kompis med löpning. Alltid avskytt det, men på löpband är det helt okej ändå. Imorse körde jag knäböj, axelpress, chins och en kvart löpning. Sprungit sådär 9 km denna veckan, sjukt nöjd mtp hur jag inte ens brukar vilja springa alls. Har gått relativt fort med, snittar sådär 10 km/h. Bra för att vara jag!


    wow! starkt jobbat! låter som du har anlag för löpning som gör så snabba framsteg!! :)
  • stresso

    vägning i morse och det var visserligen med minsta möjliga marginal men nu väger jag 60-nånting, äntligen!
    3 kilo kvar till en vikt jag är helt OK med, 2 månader kvar till jag ska till skräddaren. hoppet lever! ... och därför tog jag en liten kaka till fikat....

  • stresso

    ojojoj vilken ätarhelg.
    jag har tillåtit mig allt, men det var också första gången sen min blivande man friade så fuck it - det var så himla värt det för det var så jäkulens gott!!! kunde heller inte ha särskilt dåligt samvete över utebliven träning för jag vaknade lördag morgon med låsning i ryggen.
    kotknäckaren kl 13 och sen hårdare tag framöver helt enkelt! 

  • stresso
    Nightrod skrev 2015-04-22 09:55:12 följande:
    bättre att inte ha en våg alls
    hahaha alltså spegeln har ju alltid sagt till mig att jag är supersnygg men kameror sagt motsatsen så.. har varit rätt ok att ha vågen som måttstock. men efter bröllopet åker den ut!
  • stresso

    på fem veckor har jag gått upp 0,3 kg. så det suger ju Gråter
    springer varvet imorgon, har blivit lovat en stor stark när jag gått i mål men efter det är det ännu hårdare tag som gäller. trist, tidskrävande och tråkigt bara, för det är fan inte många kalorier som slinker ner på en dag
    GRRRRR

  • stresso

    sprang varvet på helt OK tid, drack två öl på lördagkvällen, åt godis och cheeseburgare på söndagen. 
    +2kg
    oh yeah
    3 veckor till min tid hos skräddaren, men just nu känner jag att det får fasiken räcka, orkar inte fixera mer vid vikt och mat - det ska ju vara roligt att gifta sig och de där sista kilona kommer nog inte vara avgörande för vacker brud/lyckligt äktenskap :)

  • stresso

    mindre än 7 veckor kvar nu och jag vägde 2 kg "för mycket" när jag var hos skräddaren men det såg ändå bra ut. så nu kanske det är dumt att försöka gå ner mer och behöva betala för ytterligare ändringar i sista minuten... OskyldigTungan ute
    får försöka träna för att få snyggare armar istället, eller förbättra mina km-tider till kommande löplopp, men själva bantningen ger jag nog upp nu. SKÖNT
    Lycka till ni andra!!

Svar på tråden Bröllopsformen 1.0