• juniorsson

    Bröllop i Linköping 2016

    Vi gifter oss 28/5-16 i Vårdnäs kyrka
    upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/34/VardnasKa.JPG/256px-VardnasKa.JPG
    Och har festen på Bjärka Säby g:a slott.
    www.wisthbf.se/slott-torp/bjarka-saby/gamla-slottet/bjarka-saby-gamla-slottet-hh-000528.jpg

    Mat kommer från Moto-catering, möte är avklarat och provsmakning av menyn sker i januari. Face ska göra make up och min vän från Leanders ska göra hår, antagligen gör vi oss i ordning ute på slottet {#emotions_dlg.flower} 

    Jag har köpt klänningen Daimiel från Pronovias
    wedding-pictures.onewed.com/match/images/76499/2013-wedding-dress-pronovias-costura-collection-bridal-gowns-daimiel.full.jpg

    Vi kommer att ha massor av musik, min bror är musiker och spelar och sjunger tillsammans med vänner, vi kommer också att ha en stråkorkester som spelar när gästerna går in i kyrkan

    Det som är kvar är bla
    skicka inbjudningskort
    blommor
    vigselring
    tärnklänningar

  • juniorsson

    Vi tänkte nog hämta tårta på Maxi, bara den är god så kan den vara okej fin eftersom vi lägger mer fokus på vanlig mat och dryck.

    Vi gifter oss ju 28/5 så det börjar bli mycket att stå i :D

  • juniorsson
    magdaolsson skrev 2016-04-04 12:48:58 följande:

    Vi ska ha tårta från lanemo. deras estellebakelse fast i tårtform. den har till och med vunnit pris tror jag. otroligt god.

    vet inte om de har utökning dock. vet bara att när jag smakade den sist vi var där så sa jag att detta skulle vi göra våran bröllopstårta av.
     :)


    Låter jättegott! Får man fråga vad en sån kostar per bit hos dem i tårtform?
  • juniorsson
    Pess skrev 2016-04-04 20:35:42 följande:

    Kolla in det där lilla fiket framför sportbaren nära scandic vid ån! Längst ner på Hemköp-gatan! Det hade något litet mästerverk som såg helt fantastiskt ut! Kan man modifiera om det till en tårta vore det ju drömmen! Prisvinnande bakverk var det dessutom!


    Ronaldos, har faktiskt redan frågat dem och de gör inte tårtor
  • juniorsson

    Vi gifter oss och har festen i Bjärka Säby G:a slott nästa lördag :D så spännande!! Det är typ samma pris på de tre ställena Du räknar upp men Bjärka Säby "känns mycket dyrare" - lyxigare, mysigare osv.. Jättevacker miljö och fina rum. Vi kommer ha Moto Catering att catera och de gör jättegod mat!!

    Vi har anlitat en DJ som kallar sig "Bobby DJ", han har ju inte spelat än men han verkar väldigt serviceminded och duktig. 

Svar på tråden Bröllop i Linköping 2016