• augusti

    Stockholmsbrudar 2016

    Januari 2016 för oss. Planerar för fullt' jobbar hårt på att få ner priset för klaset men det verkR bli dyrt!

    Lokal mat dryck 40000

    Klänning 8000

    Kostym 3000

    Blommor 2000

    Ring 3000

    Dekorationer 2000

    Dj/fotograf/bartender 6000

    Bil 3000

    Tårta 4000

    Trycksaker 3000

    75000kr

    Tips på något som kan göra det billigare? Lokal mat dryck är somden är, går ej att rubba.

    Vi känner ingen som kan hjälpa till mer än dj brtender fotograf men de ska få 2000kr var för hjälpen tänker vi, är det mycket eller snålt? De är nära bekanta.

  • augusti

    Oj tryckte lite fort på knappen :)

    Det jag vill ha tips på är billigare tjänster såsom tårta, bil, trycksaker, är ganska ohändig annars hde jag gjort egn inbjudningr, dessutom äger jag ingen skrivare. Vi får kanske acceptera att för att få dessa saker så kommer vi behöva betala de här summorna. :)

  • augusti

    Tack för tips :)

    Kul tingeling, vi gifter oss samma dag haha vi flyttde också från. Augusti 2015 tilljamuari 16;)

    Däremot har vi tittat på ica och city gross osv för tårta men det är så mkt tillsatser och skit i de tårtorna så det är inte aktuellt för oss tyvärr.

    I värtsta fall tänker jag att man kanske kan baka cupcakes, och dekorera dem själv, vet dock i te om det blir kostnadseffektivt och kanske för mkt tidsmässigt, men vi får se :)

    Tenshi, det billigaste kanske är att sätta upp ett stort fest tält ochha knytkalas eller picnic, så kan ni lättare hålla er till 10000.:)

  • augusti
    Tenshi skrev 2015-02-23 14:42:08 följande:

    augusti: Ja det kanske är billigare, men krångligare? Vart får man slå upp tält i Stockholm? Och vart hyr man sådant? :S 

    Det som är smidigt med lokal är att allt finns på plats och att om det regnar så är man innomhus och jag är inte så sugen på att sitta i partytält när det regnar.

    weddinghelena: Jag kollade deras priser och att bara hyra lokalen kostar 10.000 :( Jag tänkte max lägga 2000-3000 på att hyra själva lokalen, men att man kan ta med sig egna grejer som porslin, glas mm. för att hålla kostnaden nere (som en hembygdslokal), men sådant kanske inte finns centralt i Stockholm? :(

     


    Lanske det här då?

    stralsund.bokalokal.se
  • augusti

    Välkommen kocken!

    Vi gifter oss kyrkligt för det känns mest romantiskt, sen vill min kille så gärna det,själv hade jag kunnat tänka mig borgeligt typ någon romantisk plats eller så, men han är väldigt bestämd där o mig kvittar det :)

  • augusti

    Haha ser nu att du ju startade tråden :) kocken


    augusti skrev 2015-02-23 17:51:53 följande:

    Välkommen kocken!

    Vi gifter oss kyrkligt för det känns mest romantiskt, sen vill min kille så gärna det,själv hade jag kunnat tänka mig borgeligt typ någon romantisk plats eller så, men han är väldigt bestämd där o mig kvittar det :)


  • augusti

    Hur går det med all planering för alla? Nu är det bara 2.5 mån kvar för oss:) skickar ut inbjudningar idag annars är allt utom menyn färdigt. A juste min ring tillverkas as we speak, och min klänning ska kortas av i nästa vecka.

    Om någon är intresserad har jag en fantastiskt fin enkel gräddbakelse från alfred angelo i strl 34 som är lite liten som jag säljer billigt. Pma om intresse finns

Svar på tråden Stockholmsbrudar 2016