• Äldre 23 Feb 13:14
  20844 visningar
  37 svar
  37
  20844

  Stockholmsbrudar 2016

  Hej! Jag hoppar in här också! :)


  Efter många år av övervägande fram och tillbaka pga dålig ekonomi har vi äntligen bestämt oss för att gifta oss! :D


  Vi kommer att gifta oss borgerligt 16/6-2016 inför 30 st. utav våra närmaste familj och vänner, och vi har en liten budget på 10.000 kr då vi inte vill lägga för mycket pengar på en dag + att jag har en ganska knaper inkomst som begränsar en del. 


  Vi har tänkt att viga oss i Eric Ericsonhallen på skäppsholmen, men lokal för festen har vi inte riktigt titta på då vi inte vet vilka ställen runt om som är billiga där man kan servera egenlagad mat. 

  Nån som också skall gifta sig i samma lokal eller har tips att ge på billiga festlokaler i närheten? ^^


  Ska bli kul att följa er alla! :D

 • Äldre 23 Feb 14:42
  #9

  augusti: Ja det kanske är billigare, men krångligare? Vart får man slå upp tält i Stockholm? Och vart hyr man sådant? :S 
  Det som är smidigt med lokal är att allt finns på plats och att om det regnar så är man innomhus och jag är inte så sugen på att sitta i partytält när det regnar.


  weddinghelena: Jag kollade deras priser och att bara hyra lokalen kostar 10.000 :( Jag tänkte max lägga 2000-3000 på att hyra själva lokalen, men att man kan ta med sig egna grejer som porslin, glas mm. för att hålla kostnaden nere (som en hembygdslokal), men sådant kanske inte finns centralt i Stockholm? :(


   

 • Äldre 23 Feb 15:30
  #12

  weddinghelena: Ja det verkar vara svårt :( Vi vill verkligen fixa egen mat och dryck då detta blir billigast och bäst för oss, men det verkar som att det inte finns lokaler centralt som tillåter detta, och sen ligger alla priser på summor långt över våran budget så det känns ganska så kört just nu. :( Vet liksom inte hur man skall lösa detta då jag har släkt från Skåne som skall komma hit som inte kan hjölpa till med så mycket planering.
  tackar i alla fall så mycket för din hjälp <3

 • Äldre 25 Feb 11:30
  #20
  augusti skrev 2015-02-23 16:01:56 följande:
  Lanske det här då? 

  stralsund.bokalokal.se
  Åh Stralsund verkar helt okej! Ligger inom våran budget ialla fall :) Vi har mailat runt en del på lokaler men inget napp än, men vi get inte upp! ^^
  weddinghelena skrev 2015-02-24 08:52:59 följande:
  Jag kom att tänka på att på Ulla Vinblad kan man äta middag i större sällskap och får då en fin matsal en våning upp helt för sig själv, då betalar man ingen hyra utan bara maten så då kanske ni kan köra med att de iaf fixar mat och dricka för de pengarna ni slipper lägga på lokal, fast ni kanske hade tänk att ha fest med dans efter maten också.

  Det verkar ju bra, men tanken är också att vi ska kunna ha fest och dansa på kvällen. Men inte helt dåligt förslag :)


  Är väldigt tacksam över att så många utav er fina människor vill hjälpa till <3

Svar på tråden Stockholmsbrudar 2016