• Plättis

    Är denna klänningen fin?

    Den passar absolut! Om det är en sån du vill ha

    Jag fyller snart 27, så du är inte alls mycket äldre än mig. Och jag funderar inte det minsta på vad som passar "en brud i min ålder" utan fokuserar på att hitta en klänning jag trivs och känner mig fin i. 

    Broderierna verkade varken tantiga eller ungdomliga, de passar superbra på klänningen. 


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Plättis
    cinderellian skrev 2015-02-20 12:08:42 följande:

    Tack men hade ni vågat ha en klänning som inte är av något märke/designer? Den har ju inga lappar överhuvudtaget.


    Märket är inte viktigt för mig, jag har köpt min via Etsy från en säljare i Kina. Den har i och för sig inte kommit än, men eftersom jag bara vill ha en vit klänning i spets ser jag ingen anledning till varför jag inte skulle bli nöjd. Och jag har letat som ett pucko utan att hitta något i rätt modell innan jag snubblade över den här för 2 600 kr med frakt. 

     

    Skulle klänningen inte passa eller kännas fel senare har du möjlighet att sälja den vidare för samma pris, det är inga större summor och eventuella förluster det handlar om  
    Per aspera ad astra, ad infinitum.
  • Plättis

    Mitt tips är att titta på vigsellokalen i rådhuset i förväg så ni vet hur den ser ut. Vi hade tänkt gifta oss i rådhuset, men det var så tråkigt och litet, kändes som ett kontor fast med fler tavlor på väggarna. Där hade det inte passat med en prinsessklänning. Jag hade känt mig så malplacerad om jag kommit dit på bröllopsdagen i min långklänning och gått in där. 

    Vi gifter oss istället på en terrass med utsikt över Umeälven, och där kommer jag och min fina kinaklänning passa som handen i handsken


    Per aspera ad astra, ad infinitum.
Svar på tråden Är denna klänningen fin?