• Äldre 18 Feb 15:53
  40160 visningar
  57 svar
  57
  40160

  Hösten 2016

  Är det fler där ute som redan nu planerar för bröllop nån gång under hösten 2016?

  Vi kommer gifta oss I oktober, dock är inte exakt datum klart än, vi väntar lite med att se när en viss mässa ska äga rum i New York, dit vi ska på bröllopsresa direkt efteråt. 

  Kommer bli ett enkelt borgerligt utomhus, med bara dem närmsta med.  

  Så vore kul med fler att prata och planera med.

 • Svar på tråden Hösten 2016
 • madmox­xi1177
  Äldre 8 Jul 21:56
  #11

  JÄTTEFIN! Jag funderade på en liknande halsring men jag är lite anti att inte ha BH på mig... :(
  Smååååå steg :) 

 • TNY
  Äldre 9 Jul 07:01
  #12

  Det finns ju bh-ar utan axelband, och tillockmed de utan knäppning i ryggen  :P

  www.feminint.se/underklader-brollop-fest/bh-med-djup-rygg/braza-magicups-bandlos-bh-beige (t.ex.)


  Jag använder aldrig bh, har så liten byst. Blev glad över att hitta klänning som inte "bärs upp" och blir snygg pga stor urringning, för det funkar inte riktigt på mig ;)

 • Äldre 9 Jul 09:55
  #13

  Tjena, nu är jag tillbaka med!

  Blev lite distraherad med bröllopsplaner av en 3dje graviditet FörvånadSolig 
  Hade bokat både lokal och kyrka men med tanke på de "nya" utgifterna som ändå kommer att komma, så har vi ändrat riktning helt och kör på utomhus-bröllop (vigsel och fest) på en ö inte långt från oss.

  Så nu gäller det att "be" till vädergudarna att de är med oss och att vi kan hitta rätt grejer som tål att ligga ute, både under förberedelsedagarna och under själva festen. Och har ni tips och råd som ni vet själva eller hört från andra, jag vore er evigt tacksam om ni ville dela med er!


  Klänningen är köpt iaf, en "Kinaklänning" och den sitter som en dröm, ska bara sy upp axelbanden Cool

 • TNY
  Äldre 9 Jul 14:37
  #14

  Jösses så fin du är! Solig

  Jag står i valet och kvalet med klänning, provade en som satt som en smäck idag på brudbutiken, 4000:- , och har hittat en jättefin kinaklänning för 3000:-  ... Vad ska man ta liksom..? Butiksklänningen har snörning bak, så den kommer att sitta fint även om ett år tror jag :) Kinaklänningen har spets-rygg och det är väldigt oklart om den kan sys om för snörning utan att förlora det som gör den så speciell...

  Blir kinaklänningen bra så slår den butiksklänningen, men butiksklänningen sitter som en smäck och kanske kan man inte begära mer? .. ugh! Har ju 14 månader på mig dock, så det finns tid att fundera vidare.

  Idag beställde jag min ring iallafall! Skrattande


  skulle ju bara "in och reka lite" men butiken (som vi också köpte förlovningsringarna i) är superduktiga på att få kunden att känna sig sedd och viktig, så när vi pratat ringbredder, stenstorlekar och pris ett tag så kände jag mig "klar" och så lade jag handpenning. *haha* Tur att vissa saker är enkelt iallafall. :)

 • Äldre 9 Jul 15:14
  #15

  Ååååh så fina klänningar! Vilken "kinasida" köpte du den med axelband från? Sitter ju perfekt!


  En ofriad och oförlovad, men hoppfullt planerande brud. 2016 Here we go!
 • TNY
  Äldre 11 Jul 17:51
  #16

  Idag var vi och besökte ett trevligt ställe lite utanför Jönköping, som vi funderar på kan passa att ha bröllopet på. (Spånhults herrgård) Jag är frälst, mannen inte fullt så mycket. När det kommer till plats för bröllop så är han petigare än jag :P
  Jag tänker att ett vettigt ställe med fräscha rum och helt okej standard, där alla får plats, med en hotell-personal som är flexibel och tillmötesgående och notan är relativt billig, ger utrymme för andra saker, som solister, extra peng till fotograf, skor, klänning m.m.
  Vi får se var vi landar.

  Idag insåg jag att jag har mammas gamla vigselring som ligger och dammar i byrån. SÅKLART ska jag ha hennes enda (och ganska stora) diamant i min nya ring! Ringde juveleraren och han bara sa: "javisst, det löser vi" fastän det kommer att innebära att den ring han redan tagit hem för att göra min vigselring inte kommer att passa m.m.
  Så fruktansvärt nöjd och glad över deras bemötande. Ingenting är några problem, allting löser sig. De gör infattningar m.m. själva, så han vet vad han pratar om. <3

  Klänning ska jag avvakta med till sept/okt när de rear ut årets klänningar på ortens brud-och fest-affär. Om jag inte hittar något då, blir det att ta sig en funderare på Kina, blocket etc.

  *kram på er*

 • Äldre 12 Jul 15:40
  #17

  Åh vad roligt TNY! Hoppas din respektive kommer på bättre tankar! Får en fråga var du gör din ring och ungefär vad de sagt för pris på det? Är sjukt sugen då vi gärna har litet kvalitet på ringarna och många föreställningar kring hur de ska se ut. :)


  En ofriad och oförlovad, men hoppfullt planerande brud. 2016 Here we go!
 • TNY
  Äldre 12 Jul 18:36
  #18

  might2be, jag köper den hos Royal Jewellers på Västra Storgatan 1 i Jönköping. Toppenaffär, så himla glad att killen och jag hamnade där inne när vi letade förlovningsringar, och inte hamnade på typ smycka eller liknande!

  Det vi diskuterat såhär långt är en allians i vitguld med 12 eller 15 brillianter, kommer inte ihåg storleken på dem, men inte de minsta. Priset just nu är 10 000:- ungefär.
  Men så ska jag ju en med min mors diamantring och försöka modifiera ihop det här, så jag vet inte var vi landar i pris efter modifieringar  ;) Det kommer nog att krävas en bredare ring, och då kommer det att bli dyrare.

 • Äldre 12 Jul 18:40
  #19

  Åh, härligt att hamna rätt! I vår stad finns typ tre affärer, med olika utbud av schalinsringar... Dröm att få bygga eget! Och bra pris!


  En ofriad och oförlovad, men hoppfullt planerande brud. 2016 Here we go!
 • TNY
  Äldre 13 Jul 12:14
  #20
  might2be skrev 2015-07-12 18:40:11 följande:

  Åh, härligt att hamna rätt! I vår stad finns typ tre affärer, med olika utbud av schalinsringar... Dröm att få bygga eget! Och bra pris!


  Kanske finns lite större stad i närheten? :)
Svar på tråden Hösten 2016