• Äldre 30 Jul 16:46
  39263 visningar
  57 svar
  57
  39263

  Hösten 2016

  Hej kära "medbrudar"!

  Min fästman och jag förlovade oss för drygt två veckor sedan och planerar bröllop i september 2016. Detta är det första inlägg jag skriver på Bröllopstorget; det känns nästan lite surrealistiskt att sitta här och plita - men HÄRLIGT, givetvis! :D Hoppas att vi alla lyckliga blivande brudar här i tråden kan följas åt; hjälpa och tipsa varandra på vägen.

  Allt gott

  //Viktoria
 • Äldre 16 Oct 13:55
  #39
  BröllopBlandBjörkar skrev 2015-10-14 14:48:36 följande:

  Hej!

  Jag och fästmannen har satt datum till den 27 augusti 2016, vår åttaårsdag.
  Som många redan sagt, det känns häftigt och surrealistiskt att sitta och planera något så stort.

  Vi har preliminärbokat en lokal för festen, funderar att hålla borgerlig vigsel vid stans universitet (platsen där vi först träffades).
  Sparandet är i full gång för att vi ska kunna hålla den fest som vi önskar, planen är att bjuda ca 70 personer. Sen kommer vi att åka på en riktigt smekmånad, en härlig månad i vackra Toscana.  


  BröllopBlandBjörkar: Så roligt! Visst är det härligt att ha satt datum?! Vilken universitetsstad är er? :)

  Det är ett kärt besvär; sparandet till bröllopsfesten. I dagarna fick min fästman och jag menyförslag från cateringföretaget och därmed besked om hur mycket middagen kommer att kosta. Vi hade dock inte räknat med att det läggs på en serveringskostnad för varje kuvert så det blir eventuellt till att skära i gästlistan. Det känns förstås tråkigt men ingenting som riktigt kan hjälpas.
Svar på tråden Hösten 2016