• Äldre 5 mar 10:28
  34545 visningar
  57 svar
  Inlägg från zandra81 Visa alla inlägg
  57
  34545

  Hösten 2016

  Vi har bokat kyrka och lokal 27/8 2016. Känns som att man vill vara ute i god tid. Plus att vi har flera i släkten som behöver tid att lösa så de kan komma (försvarsmakten mm) så vi har även precis skickat ut SaveTheDate-kort Skrattande

  Vi kommer ha ett ganska stort bröllop med, med minst 80 gäster och det krävs planering Cool

 • Äldre 13 mar 09:43
  #3

  Aha, då förstår jag. Klart det är skönt med en mindre tillställning då :)
  Vi tänkte hyra en större festlokal här, där vi bor. Finns inte så mycket att välja på när vi är så många och de flesta ställen är SKITdyra. Och som du säger, så är det mycket som ska planeras, (har inte gjort detta förr så då är det svårt att veta hur lång tid saker och ting tar...) och med tanke på det så kommer vi även hyra in ett mindre företag som dekorerar lokalen för oss. Det är skönt att få slippa tänka även på det (och städning) ;)
  Klänningen är redan köpt (!). Dumt att chansa på att den finns kvar när ja länge redan vetat vad ja vill ha.

  Hur gjorde du första gången? Har du några "bra" tips så får du gärna dela med dig. Hur har du tänkt denna gången? Kläder, plats, personer som ska vara med? Har ni tänkt sent på hösten med alla vackra färger eller lägger ni mer krut på resan? :)

 • Äldre 9 jul 09:55
  #13

  Tjena, nu är jag tillbaka med!

  Blev lite distraherad med bröllopsplaner av en 3dje graviditet FörvånadSolig 
  Hade bokat både lokal och kyrka men med tanke på de "nya" utgifterna som ändå kommer att komma, så har vi ändrat riktning helt och kör på utomhus-bröllop (vigsel och fest) på en ö inte långt från oss.

  Så nu gäller det att "be" till vädergudarna att de är med oss och att vi kan hitta rätt grejer som tål att ligga ute, både under förberedelsedagarna och under själva festen. Och har ni tips och råd som ni vet själva eller hört från andra, jag vore er evigt tacksam om ni ville dela med er!


  Klänningen är köpt iaf, en "Kinaklänning" och den sitter som en dröm, ska bara sy upp axelbanden Cool

Svar på tråden Hösten 2016
Logga in
Bli medlem