• Aniara4

    hur mkt kan en gäst tänka sig betala

    Det beror ju helt på vilka era tilltänkta gäster är, hur mycket pengar de har, och hur gärna de vill följa med på en sån här sak. Så många som 30 personer kan nog vara svårt att få med sig, oavsett hur mycket de får betala.

    På ett sätt skulle det kunna vara rimligt att be dem betala resan själva men att ni bjuder på en riktigt tjusig middag (+kanske något mer), men då får ni garanterat räkna med att många inte kommer att vilja lägga så mycket pengar på en semesterresa de inte själva valt. Men har ni möjlighet att betala hela eller delar av resan skulle säkert flera vilja följa med. Och nog brukar man kunna hitta billigare resor än 10 000:-/person inom Europa?!

    Fråga dem?

  • Aniara4

    Jag tror ändå det borde gå att kontakta ett hotell direkt och boka (utan mellanhänder som resebyråer) till ett bättre pris, sen kanske man kan låta folk ordna sina egna flygbiljetter? Det gör kanske inte så mycket om alla inte är med på samma plan utan anländer lite utspritt?

    Jag skulle inte heller ha förväntat mig att bli bjuden på resa och hotell, bara bröllopsmiddag som på ett vanligt bröllop. Sen om jag hade haft råd hade varit en annan historia!

Svar på tråden hur mkt kan en gäst tänka sig betala