• Pess

    Vår son ej bjuden av sambos bror

    Jag kan förstå trådstartaren, det handlar om ett barn, som är väldigt nära släkt, och som dessutom är jämnårig med deras egna, flera ammande barn i ungefär samma ålder kommer finnas på plats, och det är svårt att ta sig därifrån... Jag är dåligt insatt i hur länge barn generellt ammar men ett år är väl väldigt normalt? Handlar fortfarande om en liten liten plutt, varför göra så stor skillnad på de ammande och EN liten som slutat? 

    Jag tycker du ska fråga brorsan istället för att fråga på BT :) De är säkert inte oresonliga! Tvärvägrar dom så kan ni ju åka hem tidigit med något annat sällskap som också ska hem till sina små! :) Är det så dom vill ha det så får man ju respektera det, men finns möjligheten till tidig hemfärd med annat sällskap så tycker jag att det låter som en rimlig lösning! :)

  • Pess

    Du blåser bara upp det väldigt mycket innan du ens hört dig för, TS :) Situationen går med all säkerhet att lösa på ett eller annat sätt! :)

  • Pess

    Att man tar ut ett gråtande barn ur kyrkan är väl självklart? Är det ens något som måste tas upp som en önskan/ett krav? 

    Jag tycker bara det blir fånigt att utesluta ett ensamt litet barn då det kommer vara flera i samma ålder där :) Eftersom det ändå inte är 100% barnfritt har jag svårt att tro att någon skulle se det som ett problem om det kom en liten bebis till, vars föräldrar inte kommer kunna ta sig hem till sin lilla innan natten. Hennes sambos/mans bror kommer väl rimligtvis önska att få ha sin bror, med sällskap, där, under de dagar de planerat att fira. Även som brudpar kan man ju inte bara styra och ställa om i allas vardag om man önskar ha sina närmaste på plats. Sen är det ju klart att han kan be brorsan flyga och fara om han inte anpassar sig, men det känns mer troligt att han resonerar som så att då kan brorsonen komma med och hänga med de andra kidsen tillsammans med eventuell barnvakt under kvällen och dagarna efter bröllopet  :)

  • Pess
    Liv skrev 2015-08-31 17:52:53 följande:

    Väx upp och respektera deras önskan. Passar det inte så stanna hemma då.


    Är din plan att dra upp samtliga sovande trådar på hela forumet för att slänga ur dig kaxiga svar på allting? Bröllopet tråden handlar om har med största sannolikhet redan varit, så din kommentar blir rätt onödig.
Svar på tråden Vår son ej bjuden av sambos bror