• Alylly­ra
  Äldre 27 jan 12:34
  20307 visningar
  27 svar
  Inlägg från Alyllyra Visa alla inlägg
  27
  20307

  Att inte bli sedd av den man älskar

  Alltså, jag har tyvärr inga konkreta råd att ge dig... Men jag tänkte att jag kan ju i alla fall bumpa upp tråden till förstasidan så att nån annan kanske hittar den.

  Jag vet att jag också ställde saker lite på sin spets innan vårt bröllop. Saker som jag tidigare tyckte var små blev plötsligt ganska stora inför tanken på "är det den här personen jag ska spendera resten av livet med?". Just den saken tror jag är ganska normal.

  Jag tycker det verkar som att ni tar sunda beslut i alla fall, genom att vädra problemen med varandra och att inte ta det mitt i natten utan vänta till morgonen efter. Men det skulle kanske också hjälpa att ta upp problemen precis när de uppstår.
  Jag försöker inte lägga skulden på dig, men du skulle kunna förkomma honom genom att t.ex. själv följa med honom fram och hälsa på cheferna. Absolut borde han bjuda med dig, men om han inte gör det så kan du visa att du vill vara hans nr 1 (eller att han är nr 1 för dig) genom att ta för dig av situationen.

  Om han erbjuder sig att vara någon annans pojkvän kan du snällt säga till honom att hon klarar sig nog själv, alternativt påpeka att "Hur skulle det kunna gå nu när vi har suttit här och hånglat/hållit handen/kramats?" Eftersom ni redan har haft konversationen om att du inte tycker om när han gör så så borde han fatta vad du menar.

  Hoppas någon annan har bättre analyser att komma med, för jag känner att jag mest svamlar nu...

Svar på tråden Att inte bli sedd av den man älskar
Logga in
Bli medlem