• Isaan

    Vigsel Mallorca 2015

    Hej ulan74
    Jag ska också gifta mig i juni och även vi har valt Alcudia.Det är hemligt på så sätt att bara de inbjuda vet. Jag har letat information på nätet som en galning för att få veta mer om att gifta sig där. Något som jag läst om i en blogg är att det finns ingen gratis plats att vara på. Så nu undrar jag om Svenska kyrkan kan och/eller hyr en plats i Alcanada. Jag har skickat en förfrågan men inte fått svar. Var ska ni har er vigsel? Vi kommer bli runt 40 personer inkl barn. Berätta gärna mer om vad du bokat, funderingar eller annat...

  • Isaan

    Hej ljmb !
    Var har ni fått det priset ifrån??

    Våra gästerna har köpt både biljett och boende själva. De fick inbjudan i september. Gästerna fick helt enkelt en påtvingad semesterdestination, barnen är välkomna. Några i närmaste familj behöver inte betala boende då vi hyrt hus.

    Resa och boende var billigast i  september/oktober så det gäller att vara ute i god tid för att få bra pris. Sedan dess har priset stigit. Antalet hus att hyra minskade bara på någon månad så var ute i god tid.

    Vi kommer att bjuda på bröllopsmiddagen. Presenter eller möhippa/svensexa har vi bestämt avböjt för att pengarna ska gå till deras egna boende och resa. Inga krav på kläder vid bröllpet mer än sommarklädsel. 

Svar på tråden Vigsel Mallorca 2015