Inlägg från: Anonym (fattiglapp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (fattiglapp)

    Fler med stram budget?

    Absolut. Vi båda går på soc och dras med skulder, men vill inte vänta för länge då våra mödrar lider av obotliga sjukdomar. Vi kommer sprida utgifterna fram till bröllop som vi just nu satsar på blir 2017 06 17. Många inköp kommer göras på ebay.

  • Anonym (fattiglapp)

    Vi kommer gifta oss borgligt då han inte är döpt och jag varit gift tidigare. Vi kommer ha litet bröllop med max 30 pers, försöker hitta nu ett ställe i sthlm för vigsel och fest.

  • Anonym (fattiglapp)
    Nightrod skrev 2015-01-17 20:18:33 följande:

    Förlåt, men jag måste fråga.

    Hur har ni råd med en fest på 30 pers om ni går på soc?

    Låter ju sjukt konstigt


    Tro det el ej så går det faktiskt att spara i vår situation och tyvärr så är det inte lätt för nån av oss. Jag har en neurologisk diagnos vilket gör att jag inte tål stress och ligger sen snart två år i bråk med myndigheter och rätt att få tillbaka min autistiske dotter som togs ifrån mig pga att jag var trött vilket sen visa sig berodde på cancer. Min m2b lider av ryggbesvär sen han jobba som svetsare m.m alltså inget val vi valt uran helt enkelt tvungen för att överleva.

    Dessutom tro det eller ej så gick mitt förra bröllop på ca 10.000:- för ca 50 pers, så detta ska nog funka med hjälp av släkt och vänner som bor i och runt Sthlm
  • Anonym (fattiglapp)
    Nightrod skrev 2015-01-23 09:54:49 följande:

    OK.

    Varför är ni inte sjukpensionärer eller får sjukpenning då?

    Borde inte det vara mer utbetalning via det i månaden än socc.


    Det dröjer många turer med läkare innan fk godkänner detta, det är inte lätt
Svar på tråden Fler med stram budget?