Inlägg från: Miss BW |Visa alla inlägg
  • Miss BW

    Junibrudar 2015

    Hej! Vad kul att ha en tråd för brudar som gifter sig i juni! Jag och min fästman gifter oss 27:e och nu börjar det kännas stressigt. Känns som om jag sitter med hundra tankar som jag vill göra men ingen tid att hinna göra allt. Pust.

    Har dock lyckats hitta klänningen jag vill ha. Fick hem den nu i veckan och är jättenöjd. Fattas bara slöja, underkjol och allt annat.

  • Miss BW

    Sitter just nu och frankerar alla inbjudningskort. Insåg precis att jag inte har någon önskelista. Vi hade tänk att ha en vecka ute i skärgården där min fästmans föräldrar äger ett hus med egen strand och brygga och bara mysa med varandra så vi kommer inte behöva kapital till böllopsresa på samma sätt. Kanske om vi åker till Paris en helg (vi förlovade oss i Paris) men i sådana fall får det bli senare :)

    Beställde denna klänning
    www.aliexpress.com/store/product/vestido-de-noiva-2014-Latest-Sweetheart-Unique-Lace-Organza-Wedding-Dress-Gowns-Custom-Made-Chapel-Train/933927_2035019329.html

    och såhär ser den ut på mig med riktigt dåligt tagna bilder 



    Sitter helt absurt bra. Var mer än säker på att den skulle se ut som hej kom och hjälp mig men den är verkligen riktigt bra gjord och tyget känns jättebra.

    Så nu är jag fast i aliexpress träsket och tänkte beställa allt därifrån. Blir så mycket billigare,

    Vi kommer att ha ett lantligt/rustik-tema i spets, burlap (eller vad det heter) med ljusgröna detaljer. Kommer att springa runt och loppisfynda olika ljusstakar och vaser och fylla dem med ängsblommor varvat med stora vita pioner och ljusgröna nejlikor. Sedan tänkte jag ha ett photobooth med en begagnad vintagesoffa (snott idén från en tidning) där gästerna kan roa sig med att ta bilder med olika props som galna hattar, fjäderboa och pussmunnar.

    Så många idéer och så lite tid.

    Min största vånda just nu är serveringspersonal. Försöker febrilt att leta runt efter någon som kan tänka sig att göra det för en billig peng men alla jag känner är ju bjudna på festen och de som inte är bjudna vill man ju inte komma och ba "hej ja du är inte bjuden som du kanske märkt men du får gärna servera oss medan vi har skoj för 1000 papp"

Svar på tråden Junibrudar 2015