• mycketsaft
    augusti2015 skrev 2015-03-11 20:13:12 följande:
    Jag provar gen då ;)

    shop.textalk.se/se/article.php&art=24905303

    Åh vilken söt liten brudnäbb :) hur gamla är era barn?
    Är det den mörkblå med ett smycke? Alla klänningar där var jättefina!
    Pojken hinner bli 6 år och flickan hinner bli 3. Vi kommer att vara utomhus och jag tror inte barnen kommer att våga gå före oss så de kommer troligtvis att gå bakom eller hålla oss i handen. Verkar de alldeles för nervösa får de sitta hos mormor eller farmor.
    bride2B skrev 2015-03-11 20:57:29 följande:
    Åh så söt hon är! Jag har också kikat lite på den klänningen till min dotter till bröllopet.  
    Var kommer boleron och jackan ifrån?
    Klänningen och boleron kommer från H&M och jackan från Lindex. Jag har sett så mycket fint till henne så det är svårt att välja men jag tänkte ha rosa blommor i buketten och hoppas på att kunna matcha hennes klänning lite grann.

  • mycketsaft
    augusti2015 skrev 2015-03-12 20:41:47 följande:
    Jag och teknik alltså... Det är en gammelrosa/pärlrosa klänning som är enaxlad och det är som blommor på axelbandet :)

    Ja man vet ju aldrig med barn, tur man har en hand ledig om det skulle behövas :)
    Aha, jag hittade åt den, jättesnygg!

    Plötsligt blev det lite besvärligare för oss Obestämd
    Pappa och hans sambo får inte ledigt när vi ska gifta oss och det känns jättetrist. Pappa ska höra med en kollega på måndag om inte de kan lösa det tillsammans. Hans sambo däremot har en ny chef som är stenhård och det verkar helt omöjligt. Vi hade valt att ha det 7/7 trots att det är en tisdag för att datumet blir lite speciellt. Vår son är född 5/5 och vår dotter 6/6, då skulle ju 7/7 bli perfekt tänkte vi. Dessutom är det tre år mellan barnen och i år är det tre år sen yngsta föddes plus att vi varit tillsammans i 10 år. (mycket siffror) Så det känns lite som att det är meningen att vi ska gifta oss just då. Jag vet ju så klart att sådant egentligen inte har någon betydelse men jag har snöat in på just det datumet och det känns tungt att byta. Sen blir det svårt att hitta vigselförrättare som kan på helgen, de flesta är upptagna eller redan bokade och så kan jag inte sminkas hos den jag vill :( Vi har ju dessutom beställt ringarna där det står 7/7-15. Samtidigt är det viktigare att pappa är med än att det är "rätt" datum.
  • mycketsaft
    bride2B skrev 2015-03-24 20:48:54 följande:
    Vad kul! Skönt att det bara är lite småfix som behöver göras. Har du någon bild på klänningen? 
    Min skulle komma i sommar nån gång, så det är en lååång väntan. 
    Vad ska du ha för klänning?
    Banden i nacken måste kortas av med kanske 5 cm.



    Självklart ska jag ha annan bh och snörningen kommer att bli snyggare
  • mycketsaft
    Nightrod skrev 2015-03-26 19:19:31 följande:

    VA VA va!?

    Citerat inlägg i denna tråden stod det, men inget kvar, och det verkar som ett inlägg är borta. det det måste betyda att... någon sagt något dumt till mig som sedan försvunnit och så han jag inte se det... NNÄÄÄÄÄJ...DAMIT...
    Vad missade jag nu,,,, brunsås också..



    Våra prototyper till ringarna är uppskjutna två veckor pga sjukt barn, suck. jag vill ju se och klämma NU,,


    Så blir det typ varje dag för mig, det står att någon citerat mitt inlägg men det finns inget nytt i tråden.
  • mycketsaft
    Nightrod skrev 2015-03-31 08:46:20 följande:

    Mmm låter gott det där..

    Vi komemr ha lite mingel om vädret illåter innan folk går in i ruinen, då tänkte vi servera lite snittar och något lätt att dricka.

    Efter vigseln är det mat och då skippar vi förrätterna, det komemr bli väldigt enkelt, olika sorters grillat kött, med potatisgratäng och grönsallad.

    Efterätt kommer vi ha olika sortrs småtårtor, mestadels mosstårtor från ICA samt en steampunk tårta som centerpiece bland tårtorna
    Det låter som ett jättetrevligt bröllop med ruiner och allt!


    Vad roligt med all mat :) Vi ska ha vigseln i sambons morbrors trädgård (han har en hel tomt med bara trädgård) efter vigseln blir det champagne och tilltugg, sedan går vi till en krog som morbrorn hyrt där det blir trerätters. Han ska även fixa en klassisk våningstårta. Alla kommer att rulla därifrån.. Vi lämnar över allt ansvar till morbrorn då han är mästerkock och är nypensionerad från att vara matmästare på coop. Det enda han vill att vi ska bestämma är vilket kött vi vill ha, troligtvis vilt eller lamm.
  • mycketsaft
    Nightrod skrev 2015-04-01 08:24:00 följande:
    Åååhh nice med en sådan släkting

    Jag skulle deffenetivt köra på vilt om det var jag som bestämde. För det känns mer exlusivt samt att lamm tror jag det är fler som ..gillar mindre än vilt.
    Vi tänkte att vi skulle ta något lokalt, det finns en hel del får på ön men även rådjur, harar och vildsvin. Vildsvin har jag inte ens smakat! Vi (alla utom två) är ju från norra norrland så för oss är vilt ganska vanligt men samtidigt är det nog fler som tycker om det än om lamm.
Svar på tråden Stockholmsbrudar 2015