• Aline83
    Pess skrev 2015-01-11 18:32:43 följande:

    Ellendellen90, ja du, det är en bra fråga! Så knepigt när länder alltid ska krångla till allt, ett universalsystem vore mycket smidigare, samma med alla cl, dm, jada jada... :) 


     


    Jo, med en ringskena kan man ju se ungefär, har testat många gånger, men seniljag har självklart glömt bort, men min erfarenhet är att långt ifrån alla ringar funkar i samma storlek som den man testat ut med skenan, utan det är väldigt olika från modell till modell, runda skenor tex, glider lättare av tex så då kan man behöva en mindre storlek än med en kantig, även bredden på ringen har ju extremt stor betydelse för vilken storlek som passar! Önskar att det vore så lätt som med en skena, men det bästa är ju att prova ut den specifika ringen på sin egen hand för att veta säkert, (och hoppas på att inte värme, kyla, osv, ska göra alltför stora skillnader som påverkar hur ringen sitter!) :) 

    Aline83, visst är den! <3 Jag funderar bara på om den är "för mycket" till vardags? Jag älskar ju den, men jag skrider inte omkring i aftonklänning hela dagarna, men inte heller i gympakläder (inte varje dag iaf ;) ). Men det fungerar till vardags/jobbkläder med, visst, visst? 

    Filibustern, jag har förstått att många kan ha ganska svårt för liknande ringar, jag blir nyfiken på vad det är som stör? Det opraktiska, eller hur det ser ut? :) 
    Jag själv får nästan fjärilar i magen av att bara titta på dom! 


    Jag gillade 2:an bäst för den e väldigt lik min ring. Jag har en rund mittsten dock, och i början tänkte jag att d kommer se konstigt ut med myskläder osv. Men jag har vant mig, alla som ser den blir helt förälskade så d e en vanesak =) Jag tyckte 1:an va oxå väldigt fin!

    Kolla min blogg. där har ja fler kort på den.
    www.vittsomsno.com
Svar på tråden Vilken ring är finast?