Inlägg från: Nightrod |Visa alla inlägg
  • Nightrod

    Gifta sig överviktig eller banta 30 kg? Tacksam för ärliga svar! Bmi 38

    Det är bara att bita i det sura äpplet och banta.

    Äter man mer än man springer så blir det så. Visst är det sjukt orättvist att vissa har lätt att gå ner i vikt och för andra är det ett rent helvete man går knappt ner något trotts att man äter och tränar. Men då får man träna mer helt enkelt.

    Jag går upp 05:30 för att hinna träna på morgonen innan jobbet. Måste börja efter jobbet med så att jag hinner träna två gånger per vardag minst. Men min kropp är bökig, sjuk och reumatisk. Jag har gått upp och skall ner tio kilo innan bröllopet. Så det är bara att bita i det där jävla äpplet och inse att den enda som kan hjälpa mig gå ner i vikt är jag själv ingen annan.

    Och de som skyller på att de har barn osv osv jaha äta nyttigt och rätt kan man ändå och man hinner med att träna många av mina vänner har två jobb och barn och är ändå och tränar två gånger om dagen. Så jag köper inte den anledningen, träna träna träna och äta lite och rätt.

    Livet är orättvist vissa klarar det lätt andra inte men det är vad man själv har att gå efter som man också får rätta sig efter. Hatar det själv men så är det.

    LYCKA TILL


    Live free, ride free
  • Nightrod
    gloriousgirlgirl skrev 2015-01-27 08:06:39 följande:

    Jag förstår dig verkligen. Jag har pendlat i vikt hela mitt liv, men sedan två år tillbaka så motionerar jag regelbundet, har fått mycket bättre kostvanor osv och jag gick ner 40kg. Mådde fantastiskt, och det syntes på mig. Jag var väldigt snygg. Sen skedde tråkigheter i livet och jag har nu lagt på mig 30kg igen. Hemskt. Dessutom ska jag gifta mig om 7 månader. Och jag tänker INTE gå nerför altargången och känna mig fet. För det är just det som är grejen... att JAG KÄNNER mig fet. Jag har egentligen inga problem med att vara en större kvinna, det kan vara väldigt vackert faktiskt. Jag har former på det rätta stället och det tänker jag njuta av på min dag. Men jag tänker absolut gå ner i vikt tills dess! Hur mycket vet jag inte, det hänger inte på att jag ska väga en absolut vikt. Det är min känsla som är viktig.

    Så vad just DU ska göra, det kan bara du själv avgöra. Men skjut inte på bröllopet, då blir det ju bara ett misslyckande i dina känslor och du lär inte bli smalare för det. Nej, ta på dig skor, ta promenader varje morgon/dag och känn skillnaden i din själ. Sen så ändrar du EN dålig kostvana i veckan. Planera din kost, mät upp maten eller ha en plan. Och följ den. Oftast när man börjar se resultat på vågen så kommer den där motivationen fram ännu mer, och då vill man inte ge upp. Men du måste börja någonstans.


    Vill bara ge dig en STOR TUMMEN UPP

    Live free, ride free
Svar på tråden Gifta sig överviktig eller banta 30 kg? Tacksam för ärliga svar! Bmi 38