Inlägg från: litenkaka |Visa alla inlägg
  • litenkaka

    Gifta sig överviktig eller banta 30 kg? Tacksam för ärliga svar! Bmi 38

    Jag hade bantar först och det gör jag också. Satte -20 innan bröllopet som mål och med hjälp av LCHF har jag nu gått ner 8kg. Jag hann börja och sluta med LCHF ca 10ggr i somras innan jag i höstas tänkte "nej nu jävlar" och sen dess har jag hållt det. Försöker se det som inte bara en grej att få ner i vikt utan även ett sätt att öva upp mitt "pannben" och få ett driv igen. Jag bara SKA klara det!

    LCHF passar mig perfekt då jag inte vill sitta och peta i en sallad utan äta god mat ich vara en bra förebild för mina barn.

  • litenkaka

    Men alltså korsett i all ära, den ger midja men den tar inte bort fladdriga armar, dubbelhakor och ryggvalkar... Känner man sig fin trots detta så är det ju jättebra men en korsett är ju ingen universallösning om man känner sig obekväm i sin vikt.

  • litenkaka

    Den där sista pilen riktade du mot fel person ;) Är själv överviktig och har varit det största delen av mitt liv, nu dock påväg mot en hälsosam vikt. För mig handlar det mer om hälsa än utseende men ja, självklart vill jag att mina kläder ska sitta bra...

    Som jag skrev: känner man sig snygg, sexig och bekväm oavsett vikt - BRA! Inga problem då väl? Men om man känner sig obekväm med sin vikt kommer ingen korsett fixa det för är du överviktig kommer du se överviktig ut även med en korsett. DET var min poäng.

    Jag älskar mig själv och känner mig snygg oavsett vikt men på min bröllopsdag villiga vara vrålhet och STOLT över min kropp och det gör jag inte med så mycket övervikt

  • litenkaka

    Jag har inte sagt något om TS så hennes självkänsla hoppas jag är intakt. Jag hävdar att det är VÄRT att gå ner i vikt till bröllopsdagen (5 eller 35kg) och att en korsett kanske för att du känner dig snyggare men den gör inte att du går ner i vikt.

    TS bad om ärliga svar oh jag anser inte att jag skrivit något elakt. Kämpar som sagt med vikten själv inför vår stora dag.


    Chicita skrev 2014-12-19 14:09:28 följande:

    Det är du som känner så... 

    Inte alla. 

    För mig är det en stor skillnad när jag ser kroppen i spegeln om jag har korsett eller inte. Det ser ut som om jag tappat massa kilon.

    Och om man inte har testat det så är det i alla fall värt ett försök.

    Jag försöker peppa TS att våga testa.

    Vad gör du för hennes självkänsla? 


Svar på tråden Gifta sig överviktig eller banta 30 kg? Tacksam för ärliga svar! Bmi 38