Inlägg från: Utvandrare |Visa alla inlägg
  • Utvandrare

    Gifta sig överviktig eller banta 30 kg? Tacksam för ärliga svar! Bmi 38

    Jag hade precis samma tankar innan vårt kyrkbröllop; för att inte tala om ångesten över att prova klänning! Hjälp! Jag har ungefär 40 kilos övervikt.

    Vi valde att inte vänta, och jag är SÅ glad att vi gifte oss i somras. Trots att jag är så mycket tjockare än jag trivs med så kände jag mig som en prinsessa. Jag kände mig inte tjock, utan bara vacker, och tänkte inte på min vikt en enda gång på hela dagen. En bra klänning gör också underverk!

    Det var med lite skräck jag kikade på bilderna som våra vänner tagit och delat på Facebook, men det är inte en enda bild jag inte tycker om. Kanske har de raderat alla bilder i dåliga vinklar, för de vi fått är så fina. 

    Eftersom vi hade haft en borgerlig vigsel ett halvår tidigare, så trodde jag att bröllopet mest skulle vara som en stor fest; men det stora var faktiskt att lova varandra evig trohet och gemenskap inför alla som vi känner. Så mycket större än jag hade väntat mig, och så stort att det suddade ut alla oväsentligheter.

    Jag skickar med lite bilder. När du tittar på dem så ser du kanske bara dubbelhakorna och valkarna, och visst fångades de på bild; men det enda jag ser är minnen från vår fantastiska dag. :)

Svar på tråden Gifta sig överviktig eller banta 30 kg? Tacksam för ärliga svar! Bmi 38