Inlägg från: Fjärilen |Visa alla inlägg
  • Fjärilen

    Gifta sig överviktig eller banta 30 kg? Tacksam för ärliga svar! Bmi 38

    Jag gifte mig, precis som jag såg ut.

    Bröllopet handlar inte om hur jag ser ut utan det handlar om att jag skulle gifta mig med mitt livs kärlek och att vi skulle spendera resten av våra liv tillsammans. Jag hade tänkt att gå ner i vikt till bröllopet, men lyckade gå upp lite till, som tur var gick det att byta ryggplatta på klänningen (var snörning) så jag kom i klänningen, och jag kände mig jätte vacker. Det var den lyckligaste dagen i mitt liv, jag fick min dröm prins.

    Jag har däremot nu ca 2 år efter bröllopet tagit tag i min vikt med hjälp av viktklubb på aftonbladet och gått ner 15 kg på 15 veckor. Jag var inte motiverade innan och skulle inte ha lyckats, nu däremot så ska jag bli normalviktig.

    Angånde fotografierna, så har jag inget problem att se på dem, trots att jag är super tjock, för de påminner mig om en superlycklig dag och jag ser på dem så känner jag den känslan.

    Det är bara du som kan svara på din egen fråga, har du motivationen så gå ner i vikt, men gör det för en hållbar livstil och inte genom att banta och svälta dig själv. Det är stressigt att planera ett bröllop.

    Kolla in tråden nedan så ser du lyckan i deras bilder
    http://www.brollopstorget.se/forum/thread/4268530-bildtrad-mulliga-brudar

    Lycka till och kram

Svar på tråden Gifta sig överviktig eller banta 30 kg? Tacksam för ärliga svar! Bmi 38