• Linosa

    Hur blev du friad till/Hur friade du?!

    Vi var på semester och ute på en båttur dagen till ära. Efter ett tag så kommer vi fram till en strand och kliver av båten. Jag föreslår då att vi ska fråga en turist om den inte kan ta en bild på oss två tillsammans. Han tycker det är en bra idé men tycker också att turisten kan filma oss lite. Jag fattar inte varför och tycker det låter jätteonödigt. Det räcker väl med en bild lixom. Men han insisterar och får som han vill.

    Så jag springer ned i vattnet och gör mig redo att posera, och han instruerar turisten om hur kameran fungerar. Då passar han också på att berätta för turisten att han ska fira och turisten blir tydligen väldigt nervös.

    När turisten sen börjar filma så tar han tag i mina båda händer och vänder mig emot honom och börjar med "Vi har två fantastiska barn ihop..." och jag säger "vad gööööör du?!" eftersom jag förstår vad som sker. Sen ställer han sig ned på knä och frågar om jag vill gifta mig med honom. Samtidigt blir han nästan omkullknuffad av en jättestor våg.

    Efterråt ristade vi in våra namn och datum på en sten som vi lämnade på stranden. Vi tog även med oss en annan sten hem.

    Helt fantatastiskt och underbart var det!

Svar på tråden Hur blev du friad till/Hur friade du?!