• Äldre 18 Nov 12:42
    5869 visningar
    17 svar
    17
    5869

    Bjuda vännens mobbare?

    Jag tänker att som din vän, TS, skulle jag inte gått, och jag skulle känna mig sårad att de andra ens var bjudna om du och jag är gamla, goda vänner. Då skulle jag fundera på hur nära vi är. Jag håller med Nyfiken gul om att man som brudpar har ett ansvar med vilka man bjuder och bör tänka igenom det noga. Nu har du fått den här situationen i ditt knä och jag vet inte riktigt vad man kan råda dig. Hur du än gör kommer någon förmodligen ta illa upp.

    Det som känns i hjärtat är att om du och din vän är nära vänner, skulle jag be om ursäkt för att jag bjöd de andra, och förklara för de att de inte längre är välkomna. Din vän kanske ändå inte kommer, men det känns som det enda rätta enligt mig.

  • Äldre 18 Nov 12:52
    #13

    Jag tänker också att det här är något större än att några av gästerna inte gillar varandra. Då skulle man kunna tänka att de har ett ansvar att skärpa sig och bidra till en trevlig fest. Men nu handlar det om att en gäst blivit mobbad och misshandlad av några av gästerna. Det kanske innebär att allt kommer tillbaka hos henne. Det kanske inte är så man vill att någon minns ens bröllop.

Svar på tråden Bjuda vännens mobbare?