• Anonym (Ojdå)
    Äldre 18 Nov 08:58
    5876 visningar
    17 svar
    17
    5876

    Bjuda vännens mobbare?

    Du får nog fråga henne om hon vill komma då.

    Hade det varit jag så hade jag nog som din vän tackat nej om mina mobbareockså är bjudna, mest för att jag förmodligen kommer ha mkt känslor kvar och vill inte skapa dålig stämmning på ett bröllop.

    Hur ser mobbarna på saken? Vet de om att din vän tackat nej pga dem? Jag hde berättat för dem och sagt att hon är din äldsta vän och det är viktigt att hon är där, och omdet kräver att de inte ska vara där, ja...då kanske det får bli så.

    Kanske tar de sitt för uft till fånga och kontaktar din vän och ber om ursäkt också, inte för att det nödvändigtvis leder till att din vän kommer, men det hade ju varit det rätta.

  • Anonym (Ojdå)
    Äldre 18 Nov 10:10
    #10

    Det låter hårt men ärligt håller jag med övriga här.

    Du låter inte värd din äldsta väns vänskap och hade jag varit henne hde jag seriöst övervägt att lämna dig.

  • Anonym (Ojdå)
    Äldre 18 Nov 18:11
    #16

    det låter nästan ännu värre nu...

    du sitter verkligen i skiten. om hon blev utnyttjad och inte trodd och folk vände sig emot henne och du fortfarande umgås med dem och tänker bjuda dem, ja då förstår jag verkligen din vän. du får helt enkelt bestämma dig för vem som är viktigast och göra om och göra rätt( för det låter som att din vän är viktigare än mobbarna). i värsta fall kommer ingen av dem men då har du iaf gjort det som är rätt. tycker jag.

Svar på tråden Bjuda vännens mobbare?