• Äldre 17 Nov 01:08
    5496 visningar
    22 svar
    22
    5496

    Ärlig åsikt sökes! Vad är okej att skippa?

    Som rubriken lyder, vad är egentligen okej att skippa på mitt bröllop? Vi har satt en budget på ca 50 000:- för 60 gäster. Mat och alkohol ska vi bjuda på. Jag vill givetvis lägga fokus på ringar, alkohol och mat. Min klänning och skor har jag redan köpt. Nu till min fråga.. Till vardags sminkar jag mig med eyeliner och mascara och lite färg på läpparna, och trivs bra med det. Har alltid håret utsläppt och har inte en enda blomma hemma i brist på intresse. Känner press från omgivningen hur allt "ska vara". Är det okej att jag gifter mig i min vardagssminkning som jag känner mig fin i? Är det okej att jag lockar håret och gör mig fin i tiara istället för att se ut som en ananas framför min blivande man? Och är det okej att jag skippar blommorna helt och hållet? Och kan gästerna komma i korta klänningar? Vill absolut inte ha ett krystat bröllop. Jag vill att vi tillsammans med våra gäster skapar en oförglömlig fest utan att folk ska känna sig stela. Jag har mina egna åsikter men behöver lite tips och råd för att inte uppfattas som "slapp". Snälla brudar, hjälp!

  • Svar på tråden Ärlig åsikt sökes! Vad är okej att skippa?
  • Äldre 17 Nov 16:03
    #8

    Tack snälla för er syn på saken. Bestämde mig inatt/idag att skippa brudbuketten helt och istället köpa en bukett stora fina rosor, det är den enda blomman jag gillar. Och det svider inte att kasta den till mina singelkompisar :) Sminket är jag fortfarande oviss med, men jag såg ett bra tips här i tråden om att ta en sminkkurs, tack! Jag har aldrig varit på ett bröllop så ni får gärna dela med er av vad ni som gäster har tänkt på som varit dåligt eller bra på de bröllopen ni varit på :)

  • Äldre 18 Nov 08:44
    #12

    Måste bara inflika lite att jag har en brudklänning med släp för 12000:-, inte en vardagstunika, får känslan av att folk tror det nu.

Svar på tråden Ärlig åsikt sökes! Vad är okej att skippa?