Inlägg från: Anonym (been there) |Visa alla inlägg
  • Anonym (been there)

    UVI uretrit trigonit

    härligt med pepp! 
    hade själv Uvi i princip konstant i 4-5år innan jag blev kvitt den! körde många kurer och ofta sånna här mesiga 5-7dagars. en njurröntgen och 3st uriskopi fick man genomgå dessutom. men sen fick jag mig en 3månaders-kur och då blev det bättre!

    men håller med om det du säger - försöka pröva allt annat innan antibiotika. jag pröva mycket tranbärsjuice och citronvatten. 

    tranbärsjuice funkade för mig bra, tills en gång då jag drack så mycket så det blev värre - kan ju förklaras av det du skrev, att det är mycket socker. 

    sen en sak jag märkt är att jag är känsligare om jag dricker dåligt, vilket jag har en tendens till att göra - får jag i mig 1L vatten under dagen är det väl bra...=/ så drick drick drick, så man så att säga sköljer ur systemet! 

  • Anonym (been there)

    jag läste lite, men jag är rädd för allt nytt osm jag tror kan göra ont, så jag var rädd ändå. och det är klart, att få något i urinröret, då man är inflammerad coh så, tanken är inte så trevlig.. men smo du säger, det är inte så farligt. i alla fall inte själva undersökningen, men ja minns första skopin ja gjorde, efteråt.. men, ursäkta språket, guds förbannat så plågsamt ont det gjorde, och blödde gjorde jag. 

    nu vill jag inte skrämma någon, men sanningen är att det KAN göra ont, kanske inte behöver göra svinigt ont på någon ann, men på MIG gjorde det det. dels för att det var första gången, jag hade gått med inflammation i x antal år, och så har jag låg smärttröskel.. så de första 2-3 toabesöken efter undersökningen var otroligt plågsam, ficksjälva UVI att kännas som att pinka ut moln... tack och lov läkte allt fort och jag behövde inte ha så ont nå länge.. 

    de andra gångerna så visst var jag nervös, och visst gjorde det ont efteråt, men man klarar det. bara man liksom tänker att det bara gör ont ett par pinkbesök till. sen är det över. jag försökte räkna och andas^^ 

    nu är det mycket bättre, det är som att jag har växt ifrån det lite. (är 23 nu) självklart kan jag typ känna av det, men då har jag druckit för dåligt helt enkelt, som du skrev - det blir för surt och koncentrerad urin. man måste dricka ordentligt och skölja ur så att säga.. 

  • Anonym (been there)

    kan väl tillägga för de som kanske ändå blev skrämd av mitt inlägg - det är värt det. ja, det gjorde ont, men tack vare undersökningen såg de ju att HELA min blåsa var alldeles inflammerad, så en 5-7dagarskur skulle inte göra ett piss (hehe..) så den undersökningen gjorde att jag fick min 3månaderskur som var starten på ett tillfrisknande. sen dess tro jag jag hade 1 kort kur till, sen har jag inte haft någon. och detta var väl typ.. 2-3 år sen. 

Svar på tråden UVI uretrit trigonit