Inlägg från: Anonym (Kluven) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kluven)

    Är han fel person för mig

    Vi har varit ihop 5år, förlovade 1,5år. Bröllop jan2016.

    Jag älskar honom, vi skrattar gråter bråkar med varandra som alla gör. Vi är motsatser.

    Jag är lugn och gillar små sällskap, är trött på fester, dricker helst måttligt i sällskap ute eller på fest, ogillar gäster hemma, älskar ordning och reda. Älskar egentid.

    Min hubby är tvärtom på precis alla punkter. Han klarar knappt attinte träffa någonkompis en helg, han städar ingenting, försöker diska men han e så dålig på det att jag måste göra om ändå.
    Jag vill ha ett intimt lugnt bröllop, naturligtvis vill jag ha en fest, men jag tycker det räcker att bjuda på maten och vin till maten, avec plus 2 drinkbiljetter.
    Jag vill att vi ska vara ifokus, inte festen.
    Min sambo tycker det är snålt. Han menar att han är uppväxt med att man bjuder på allt eller så skiter man i allt. Han har minsann aldrig varit på bröllop där man måste betala själv osv osv.
    Han vill typ gifta sig för festen o alla vänner o jag vill gifta mig för oss känns det som. Det är såpass att vi inte kan prata utan att bli elaka och jag kallar honom för alkis i princip o han säger att jag är skittråkig typ.

    Jag förstår att han är sån som gillar stora fester, han har alltid sett sitt bröllop som en riktigt vild fest medans jag nästnhellre föredrar en stel fest framför en vild. Njae kanske inte helt sant, men vild klingar illa.

    I vanliga fall hr vi roligt ihop och vi älskar att hitta på roliga sakernär vi har råd, lyxa till det på hotell och spa osv och att umgås. Han är super mysig och kramig men sämst i världen på att diskutera våra olikheter, jag kommer inte fram, det är totalt tvärstopp och han kan inte lyssna.
    Är det läge att göra slut? Vad gör jag?

Svar på tråden Är han fel person för mig