Inlägg från: Anonym (Någon) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Någon)

    Ska jag glömma honom och gå vidare?

    Instämmer helt med tidigare kommentarer. Har väl lite liknande erfarenheter själv. Innan jag träffade min fästman hade jag en vänskapsrelation med en kille där det definitivt var påväg att utvecklas till något annat. Jag var singel då och han hade sambo. Vi träffades i den politiska världen.. så att säga. Jag har tidigare haft relationer där jag varit älskarinna och jag var väl ganska trött på det vilket jag också var tydlig med. Detta var dessutom någon som var mer i min ålder osv så det fanns potential på många sätt. Men jag höll fast vid att jag inte kunde ha ett förhållande med honom om han var ihop med en annan. Jag vet att jag sårade honom och vi slutade prata en tid.

    Ett par veckor efter att jag träffade min fästman hörde av sig och sa att han blivit singel och att han hade lämnat henne, inte bara för mig utan mest för att det faktiskt inte var bra.. Det ena gav väl det andra kanske. Men eftersom jag hade träffat någon som jag vet inte ens skulle tänka tanke på att vara otrogen så blev det aldrig något av det. Jag ångrar ingenting av allt jag gjort tidigare och vad gäller detta så känner jag mig mest stärkt. Jag spelade de kort jag hade på bästa sätt och jag tycker själv att jag van även om jag beklagar att han vart sårad.

    Så mitt råd blir väl att stå på dig. Driv din sak hårt och passar det sig inte så är det hans förlust. Att smyga runt gathörn är mest irriterande. 

Svar på tråden Ska jag glömma honom och gå vidare?