Inlägg från: kinchy |Visa alla inlägg
  • kinchy

    Ska jag glömma honom och gå vidare?

    Lamna honom nu!

    Klart att det inte kommer vara latt, men hellre ha en jobbig period nu medan du bearbetar att ni inte ar tillsammans, an att det har drar ut i ar efter ar.

    Instammer med tidigare kommentarer, du fortjanar nagon som alskar dig for dig. Det ar ju aspraktiskt for den har mannen att han har dig pa sidan av men att du aldrig far stalla krav (aven fast du avslutat ett forhallande for HONOM) for da lamnar han dig samtidigt som han har sin "riktiga flickvan" att springa hem till sa fort det vankas ultimatum i din horna.

    Sa dar kan man inte behandla sin partner, det ar inte ok. Det basta ar om du avslutar all kontakt med honom, for om man svarar pa minsta sms ar det sa latt att dras in i det hela igen. En kompis till mig gick igenom en liknande sak for ca ett ar sen. Hon brot all kontakt med sitt ex for att det var det lattaste sattet att inte ringa/smsa osv.

    Nu kan hon ha en ytlig kontakt med honom och hon sager att det inte gor ont om dom skulle raka ses pa stan, men att det tog manader.

    Dra inte ut pa ditt lidande, snalla, tank pa sa mycket saker du skulle kunna astakomma om du inte tillbringade sa mycket tid med att vara ledsen (med all ratt) over honom

Svar på tråden Ska jag glömma honom och gå vidare?