• Lenblo

    Kalla fötter?

    Lever ni som särbos nu men flyttar ihop efter vigseln? Det kan ju vara trassligt, med särkullbarn och allt. Annars förstår jag inte vad som egentligen förändras när ni gift er. En romantisk stund och mer laglig trygghet.

    Han känner sig också trygg med att han "kan ringa mig och förklara att vi måste avboka vigseln med kort varsel och att vår relation håller för det samt att förklaringen till att inhibera kan komma senare, att vi båda ska respektera den andre om detta sker"
    ??? Det kommer ALDRIG att ske att någon som hävdar att han velat gifta sig med mig kommer undan med att ställa in vigseln med kort varsel och inte ens orkar ge en förklaring!
    Det låter som att han vill vara helt obunden vad gäller era planer och till och med ta ifrån dig rätten att ifrågasätta vad han gör när det påverkar er båda. Sådana själviska fasoner förtjänar ingen respekt alls!

    Ibland är jag mer glad än annars att min drömprins inställning var att vår relation självklart skulle gå till giftermål när vi väl prövat att vi verkligen passade för varandra. Hjärta

Svar på tråden Kalla fötter?