Inlägg från: susanne12 |Visa alla inlägg
  • susanne12

    Juli 2015

    Hej! 


    Här är en tjej till med dagen D 18 juli! Då gifter jag mig men min kille sen 8 år, Jonas. Det börjar närma sig!


    Vår bröllopsdag kommer genomsyras av svart, vitt och lite silver, hemmagjord mat, mycket gemenskap och samarbete för att rodda allt praktiskt, dans till DJ.
    Vi har en stram budget pga. att jag pluggar (ca 20,000 kr för 50 gäster).


    Knepen för att lösa detta är många: Ebay, loppis, låna saker, tillverka saker själv, googla billigaste alternativet ALLTID, inte vara så kräsen med detaljer.


    Ska bli jättekul att följa denna tråd!


    Mvh Susanne.

  • susanne12

    Några tips på dekorationer som inte kostar så mkt: mossa, torkade eller färska grenar, stenar, vit markduk/spetsgardiner att ha i taket och ovanför tygerna kan man ha ljusslingor man lånar ihop av bekanta. Vi ska köpa svart markduk/ogräsduk på rulle, klippa i smalare bredder och ha som löpare på borden. En rulle med 15x1 m kostar ca 90 kr på Harald Nybord. (Vi har svart, vitt och silver som utgångsfärger). Köpa fröpåsar och odla upp ängsblommor i trädgården och ha i småvaser på borden ska vi också göra. Vi kommer även köpa till blommor på torghandeln till min och tärnans buketter och även till bordsvaserna om det behövs. Billiga dekorationer som ballonger och pompoms finns billigt på eBay. Stora björkris vid ingången till lokalen är klassiskt och fint! Gör ett stort hjärta av böjliga grenar och ståltråd att hänga ovanför brudparet. Jag har gjort egna vimpel-längder av vanligt a4-papper och bomullssnöre. 

Svar på tråden Juli 2015