Inlägg från: Sofia2015 |Visa alla inlägg
  • Sofia2015

    Juli 2015

    Mickis85 skrev 2015-01-03 17:56:18 följande:
    Hej,

    Kul att vi ska gifta oss samma dag:) 
    Min fästman är inte alltför engagerad i bröllopsplaneringen men han hjälper till endel med planeringen av festen och fördelningen av budgeten;) Men när det kommer till bröllopsinbjudningar eller bordsdekorationer så är han måttligt intresserad. Han tycker att vi ska göra det så lätt som möjligt. hehe typiskt karlar;)
    Jag har i alla fall varit iväg och provat brudklänningar nu och hittat en som jag älskar som jag kan hyra för 3500 kr. Ett bra alternativ för mig som inte vill lägga alltför mycket pengar på klänningen. Jag har hittat endel kinaklänningar som jag tycker om men jag vet inte om jag vågar chansa.

    Hur går det för er andra med bröllopsklänningen? :)
    Hoppar in här med, vi gifter oss 11/7 i Sundsvall! =)
    Håller som bäst på att greja med inbjudningskorten, har en idé om att måla vårt monogram i kopparfärg på framsidan, men det vill sig inte riktigt. Blir inga skarpa kanter med sprayfärg + stencil, kanske måste testa handmåla... fast jag ville undvika det. Tur vi har några veckor på oss i alla fall. =)

    Jag köpte en bröllopsklänning på ebay faktiskt! Den är jättefint sydd och ser ut nästan exakt som på bilden. Jag hade en emailkonversation med säljaren där jag fick se riktiga bilder på klänningen innan jag beställde, så jag kände mig ganska säker på att det skulle bli bra. 1200:- inkl frakt betalade jag, det var det värt! Dock är den lite stor, så plussa absolut inte på någon centimeter om ni beställer från Kina. Jag är trots allt nöjd med klänningen, även om jag nu har förälskat mig i en ny... =P Nackdelen med billiga klänningar är att man kan köpa hur många som helst!
  • Sofia2015
    Mickis85 skrev 2015-01-03 23:03:59 följande:
    Vad kul att höra att du är nöjd med klänningen för 1200 kr. Då kanske man vågar sig på en chansning:) Vad heter företaget som sydde upp din klänning?
    Dream201461 hette säljaren: www.ebay.com/usr/dream201461

    Den här klänningen köpte jag:
    www.ebay.com/itm/251668683756&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

    Synd att man inte riktigt har samma midja som modellen bara... =P
  • Sofia2015
    Elenaproblema skrev 2015-01-07 20:03:12 följande:

    Jag kanske har frågat det innan, men när skickar ni ut era inbjudningskort? Våra är klara, men tidigt att skicka ut nu kanske då vi gifter oss 11e juli.. :)


    Vi tänkte nog skicka ut i början på februari. Har skickat Save the Date till de som åker långväga och de jag verkligen vill ska komma vet redan datumet, så det gör inte så mycket om de andra inbjudna hinner boka in semestern före... ;)
  • Sofia2015
    Mickis85 skrev 2015-01-09 20:55:59 följande:
    Jätte fin klänning! ska helt klart kolla runt lite på länken och se om jag hittar någon klänning som skulle passa mig. Fick du någon bild i förväg på klänningen?
    Då jag verkligen inte har en midja som den modellen så vill jag gärna ha en klänning som är veckad över magen:) 
    Tack, den är som sagt jättefint sydd och lik bilden (fast jag har ett blått band i midjan). Säljaren skickade riktiga bilder på klänningen på begäran, han höll på att sy den till nån annan då, så jag var säker på att det skulle bli bra. Nu har jag dock kontakt med en säljare som inte kan skicka några riktiga bilder då ingen har beställt den innan, så jag antar att det är olika. 

    Jag tror jag ska sälja den jag har, den känns helt enkelt inte riktigt rätt. Men nu har jag börjat vela om den jag trodde att jag ville ha också... Fick se bilder på spetsen och det var en appliqué och inte ett spetstyg, så det kändes inte som att det kommer bli lika snyggt som originalet tyvärr. =/
  • Sofia2015
    crs skrev 2015-01-13 08:24:33 följande:
    Jag har funderat lite på herrkläder. Min snubbe kommer ha kostym, skjorta och fluga. Men, detta är ju i slutet på juli, det finns en viss risk för rätt hög värme. Så jag tänker mig att han kommer behöva ha några skjortor så han kan byta om det blir allt för svettigt. Han är den jättevarma typen, och med en kavaj på det så tänker jag mig att det kommer behövas, även om kavajen väl lär få vila sig om det är allt för varmt. Men hur gör ni kring detta? Har ni tänkt på det? Juli är väl inte direkt känt för sin kyla.. Jag är rätt petig med mina egna kläder, att de inte blir för varma, och har insett att jag tycker lite synd om honom som förväntas ha kostym och skinnskor på sig medan jag har kort luftig klänning och öppna skor :P 
    Jag tänker mig att min karl ska ha väst under kavajen, och efter vigseln kan han då välja att ta av sig kavajen och bara ha västen, ifall det skulle bli varmt. Men att ha flera skjortor med sig var smart! Man borde vara immun mot sånt trams att bli för varm på ens bröllopsdag! =P
Svar på tråden Juli 2015