Inlägg från: Karlaa |Visa alla inlägg
  • Karlaa

    Juli 2015

    Hej på er!


    Vi ska gifta oss den 18 juli 2015. Det blir ett litet och intimt bröllop med bara närmaste familjen, vi hamnar någonstans mellan 26-32 st beroende på om lite mer långväga gäster kommer eller ej (gissar dock att de inte kommer).

    Kyrkan är bokad och efter en del krångel och ändrade planer har vi bokat lokal också, det blev tillslut församlingshemmet.
    Vi ville egentligen ha festen utomhus i tält men planerna gick inte ihop så vi fick tänka om. Församlingshemmet är inte speciellt mysigt, men det var betydligt mer praktiskt än alternativen så fördelarna fick vinna över nackdelarna helt enkelt...

    Klänningen passade vi på att köpa när en brudbutik skulle lägga ner och hade total utförsäljning, så den är fixad. Har köpt ny kostym till mannen också.  

    Ringen är utvald men inte beställd än, har en släkting som äger en juvelbutik så får den också till ett riiiktigt bra pris!  

    Vi ska bjuda på buffé och har bestämt var vi ska beställa fina köttfat ifrån, resten gör vi själva.

    Pyssel och pynt är i full gång, bor i närheten av ett Panduro Outlet så har tur att hitta en hel där. Har en massa idéer men det återstår att de hur det blir i slutändan...

    Det är väl där vi är nu Glad 

Svar på tråden Juli 2015