Inlägg från: Elenaproblema |Visa alla inlägg
  • Elenaproblema

    Juli 2015

    Jag tänkte att det började bli dags att starta en tråd för oss som skrider till verket i Juli 2015. Ni som har börjat planera vet ju att just juli är semestertider och att vi därför behöver vara ute i god tid. Och nu är det ju faktiskt nio månader kvar tills juli står för dörren. 

    Här planerar vi en borgerlig vigsel i trädgården där jag växte upp och en stor fest i ladan som hör till gården. Det blir rustikt, lantligt, lite bohemiskt och väldigt somrigt. 

    Just nu ligger fokus på att köpa fina gamla tallrikar på loppis att duka med, pyssla ihop vimplar och ljusstakar och spets och tyg och allt där till. Vi har lite lägre budget så vi försöker pyssla ihop det mesta själva. Och så blir det ju fint och personligt! :)

    Hur går det i er planering? Hur långt har ni kommit? Har ni bokat något? Hur går tankarna? Dela med er! :) 

  • Svar på tråden Juli 2015
  • Elenaproblema

    Heeej alla brudar! Det var så längesedan jag var inne på BT, har helt gått över till facebook! Det verkar som att alla ni julibrudar har koll på läget! Vi sitter och planerar vår bröllopsresa som avgår måndagen efter bröllopet, till frankrike där vi skall bila runt på vingårdar och njuta av livet! 

    Imorgon börjar jag på friskis och svettid så att jag kan bli av med ett par cm innan 11e juli! Skall bli så skönt att komma igång! 

    Är det någon av er som har koll på vilka vilda blommor som blommar i juli? Tänkte ha det i vaser på borden. 

    Puss!

  • Elenaproblema

    Jag kanske har frågat det innan, men när skickar ni ut era inbjudningskort? Våra är klara, men tidigt att skicka ut nu kanske då vi gifter oss 11e juli.. :)

Svar på tråden Juli 2015