• Äldre 27 Sep 11:41
    12659 visningar
    50 svar
    50
    12659

    Aldrig på mitt bröllop.

    Det har funnits sådana här trådar förut, fast med glimten i ögat. Det här känns bara som mobbing. Förstår inte vitsen med att spy galla över vad andra blir lyckliga av? Alla är olika, det jag gillar tycker någon annan är fasansfullt. Ja och?

    Om någon känner sig vackrast i världen i en tiara och prinsessklänning, vad är problemet? Varför måste man berätta det? Och apropå fotografen, jag tror man försöker fånga känslan för dagen, inte att man ska se så perfekt ut som möjligt. Och tycker man det är löjligt så tar man inte sådana bilder.

    För mig är det viktigare att folk är lyckliga, än att jag får säga min åsikt.

    För att knyta an till din andra tråd, det fulaste jag vet är missunnsamhet.

  • Äldre 30 Sep 19:51
    #43

    Jag tycker det är skillnad på att be om råd, och det här. Ber man om råd räknar man förhoppningsvis med olika åsikter, och då får man räkna med att alla inte gillar det man tänkt.

    Men den här tråden startades ju enbart för att skriva vad som är fult, fånigt och får en illamående. Utan att någon bett om åsikterna. Jag tycker det är en väldig skillnad.

    Alla har antagligen något på sitt bröllop som någon tycker är fult och töntigt. Något annat vore konstigt. Men måste man tala om det om ingen frågat?

  • Äldre 2 Oct 18:58
    #48

    Jag tar inte åt mig av vad folk tycker om det bröllop vi planerar. Många tycker säkert att vi är urlöjliga som ska gifta oss på en vingård, och tänker kanske "vem tror de att de är". Det kan de fortsätta att tycka, vi bryr oss inte. Däremot lyssnar vi gärna på konstruktiv kritk "tänk på ditten och datten". Vi har haft mycket hjälp i planerandet, bla härifrån BT, där vi fått både positiv och negativ feedback.

    Men att däremot bara skriva i en tråd att en viss sorts klänning är så jävla fult och omodernt utan att någon frågat, förstår jag inte vitsen med, hur mycket jag än tänker på det. Men alla är olika, och jag kan ju bara låta bli att läsa mer här. Tycker bara det är synd att många blivit stötta, även om det inte var TS mening.

    Jag håller med om att bilderna ska visa brudparets personlighet, och det kanske de gör även om man står i en fontän. Jag har iallafall aldrig sett bilder som ser fejkade ut, men jag kanske haft tur. Eller jo, en kompis som är ganska kraftig hade bett om retucherade bilder så det ser inte ut som hennes kropp på bilderna. Vilket är otroligt synd då hon är så fin på riktigt. Men hon är supernöjd

    Jag kan tänka mig att vår fotograf vill ta kort på oss bland vinrankorna bla. Och det känns ju kanske inte naturligt, men det är vi! Vin är vårt största intresse och jag skulle kunna tänka mig att linda in mig i vinrankor eller trampa druvor med brudklänningen på. Kanske många skulle tänka att fotografen måste varit galen. Om man inte känner oss

Svar på tråden Aldrig på mitt bröllop.