• Anonym (Förun­drad)
  Äldre 27 sep 09:36
  9312 visningar
  50 svar
  Inlägg från Anonym (Förundrad) Visa alla inlägg
  50
  9312

  Aldrig på mitt bröllop.

  Hej!
  Jag tycker att det är väldigt god stämning här på BT och det är underbart att alla brudar peppar varandra och uppmuntrar.  Dock så blir det lite väl sockersött ibland. Det är så många saker som jag tycker är fånigt, ful och tacky när det gäller vissa bröllop. Här kommer en lista på lite sånt (och jag hoppas ni kan vara med och bidra med saker som får er att må lite illa över) som folk väljer att ha på sig/göra.   Alla får göra som dom vill, och alla har sin egen smak, men detta kommer aldrig att synas på mitt bröllop:  Tiara. Vem förutom Grynet var cool i tiara? Detta var också på 90-talet. Tiaror är mitt val av fulast smycke man kan ha på sig.
  Princessklänningen - visst att det är den enda dagen i livet man kan ha på sig en stor puffig klänning. MEN det så fruktansvärt omodernt! Strap-less fungerar nästan aldrig på brudar, tycker jag. Det är dags att gå vidare och titta på andra modeller. Lämna princessklänningarna i maskeradförrådet.
  Den så kallade brudfrisyren. Pågår det en tävling som jag har missat, i hur mycket pärlor, små flätor, snurror och glitter man kan få in i en frisyr? Sen toppas det hela med två flaskor hårspray så håret är en stel hjälm.
  Buketten. Jag har sett så många blomsterkvastar som är så hårt bundna att det inte längre ser ut som blommor. Det ser ut som en stor tjock mikrofon som pyntats med pärlor och glitter. För mig blir det en bukett som saknar svamp-formen.

  Slutligen och den punkt som gör att jag mår lite illa över när det dyker upp:  Stage:ade bröllopsfoton. Ibland kan jag tänka mig att fotografen och bruparets diskussion gick ungfär såhär:

  - Ok. Nu ska vi hitta en intressant plats som vi kan fota er på, gärna i någon situation där bröllopskläderna verkligen sticker ut.
  - Åh.. en fontän! 
  -Ja, vi ställer er lite sådär ledigt i en fontän. Jag brukar se massa människor stå i fontäner annars. Annars fotar jag väldigt mycket brudpar på stora fält. Är ni naturmänniskor? Ni kan stå där på fältet, hålla om varandra och se ut över vidderna. Väldigt romantiskt.
  - Vi vill ha lite roliga bilder också.
  - Då kan vi ju fota er när ni busar lite, Du kan ju lyfta upp bruden, eller så kan ni ta en hoppbild, eller göra lite grimaser. Photobooth-props är ju väldigt inne.
  - Vi vill ha något enkelt också.
  - Man kan ju alltid ta en bild när ni ser djupt in i varandras ögon, eller ligger på marken och håller handen? Eller bara blundar lite omotiverat. Tänk Twilight.  Det är inte många som blir bra på foton. Och då undrar jag varför man ska göra det till en foto-session som nästan alltid resulterar i foton där man ser hur onaturligt det är. För vem skulle ställt sig i den där sabla fontänen om inte fotografen sagt "ja, det blir jätteroliga och fina bilder"? Håll det naturligt.

Svar på tråden Aldrig på mitt bröllop.
Logga in
Bli medlem