Inlägg från: Chicita |Visa alla inlägg
  • Chicita

    Buffépriser, hjälp!

    Vi betalade 365:- per person för maten, sen hyrde vi porslin också för en femtiolapp per gäst (då det var temabröllop och det inte känns så medeltida att äta sån mat på vita porslinstallrikar och äta med moderna bestick samt dricka ur moderna vinglas liksom ;) ) 
    Utöver det tillkom dryck som vi köpte separat.
    Då kom cateringfirman till oss så vi var inte i deras lokal. Hade vi varit det så hade det blivit dyrare kuvertkostnad, men det är ju för att då bakas priset för lokalen in i kuvertpriset liksom.

    Så vad som är "normalt" är svårt att svara på.
    Det hänger på massa saker.
    Bland annat vilken mat man väljer, vad som ingår (porslin,avlämning av maten, lokalhyra osv). 


    Ibland är det billigare att äta på plats i en restaurang/lokal - än att betala för catering, hyra av porslin och personal :) 

Svar på tråden Buffépriser, hjälp!