Inlägg från: höst |Visa alla inlägg
  • höst

    Oktober 2015

    Hej!
    Vi gifter oss också den 10/10 2015 (precis ett år efter förlovningen, det gäller att gör det enkelt för sig med att komma ihåg datum och så :) )

    Det blir vigsel i kyrka (bokad), sedan fest efteråt i ombyggd lada (bokad). Just nu är det min klänning och inbjudningar som fixas lite med (mest klänning). Maten blir någon hemmagjord förrätt, sedan helgrillad gris som buffé och vi skippar efterrätt och kör tårta där. Temat är höst/guld/natur.

  • höst

    ja, gör det, jag hänger på :). Vi har skickat inbjudningarna (främst för att boendet ville ha besked om antal bokningar tidigt) och börjat få in svar. Min klänning är fixad och jag är otroligt nöjd och mannens kläder står på tur. Efter funderande har vi även bokat band (vi visste inte om vi ville lägga pengar på det eller köra spotify, men kom fram till att detta i princip blir enda gången i livet vi kommer att ha ett band på en fest). Just nu tar vi det lite lugnt förutom att vi småfunderar lite på musik till kyrkan och så. Det känns som om vi ligger bra till i alla fall!

    Visstja, min vigselring är också bestämd, det blir min mormors gamla, och jag är jätteglad för det! Den ska bara in till guldsmed och "fixas" nu. 

  • höst
    Nej, halleda, jag börjar också bli nervös! har också 2,5 veckor kvar. Helt sjukt vad tiden gått fort! Men min fästman är inte nervls, han är alltid lugn, det är skönt. Det känns som om vi har massor kvar, men det är nog mest småpyssel egentligen. Men en hel del småpyssel, som att ha genomgång med serveringspresonalen, skriva ut vigselprogram (festprogrammen är klara), hämta ut klänning, skicka allergilistor till matansvariga, köpa in det sista och så. Men det kommer ju att gå jättebra!
Svar på tråden Oktober 2015